Direct contact? 06 21 10 31 65

wereld verbeteraars

Ontstaan in opwellingen, uitgevoerd vanuit passie: initiatieven die we opstarten voor een betere wereld. We beginnen gewoon. Wat het brengt, weet niemand.

Lees hieronder waar we ons momenteel voor inzetten.

Onze concepten

EnergieStudent

EnergieStudent is een initiatief waarbij studenten de kans krijgen om als ondernemer zinvol en plezierig werk te doen binnen het thema duurzaamheid. Studenten zijn de toekomst van de stad en kunnen met hun kennis en creativiteit nu al een bijdrage leveren aan de energietransitie!
Ga naar de website

Nieuwe Economie

De jongere generatie is het prille, frisse begin van nieuwe, economische systemen. Bij hen de bewustwording starten, zorgt ervoor dat onze organisaties en samenleving veranderen. Met een ludiek programma proberen we bij middelbare school leerlingen bewustzijn te creëren over de noodzaak van zo’n nieuw systeem.

In het licht van transformatie

We zochten richting voor handelen in Corona tijd. Met hulp van experts probeerden we verschillende scenario’s op te tekenen. Wij lieten ons inspireren door mooie gesprekken, interessante artikelen en podcasts. De gesprekken bundelden we en schreven we op.
Lees de verhalen

wiltCOLLECTIEF

wiltCOLLECTIEF is een idee, ontstaan uit de behoefte van WILTgroei en Jesse Jegen, Koen van Lent, Melle Notermans en Yvonne Doff om meer samen op te trekken. Om samen te leren en te werken. Om samen te innoveren en de wereld een mooiere, duurzamere plek te maken.

 

Whatsapp met ons
x