Direct contact? 06 38 31 54 96

wiltleren

“Ontwikkelen en leren zijn het kompas voor groei, werkplezier en zingeving”

We zien dat lerende teams en organisaties excelleren. Wij leren mensen, teams en organisaties om te leren. We richten ons hierbij altijd op de onderstroom van individuele, team- en organisatieontwikkeling. We graven diep maar snappen dat leren in dienst staat van de dagelijkse praktijk.

Wij werken vanuit de volgende waarden:

  1. Wij vertrouwen in de autonomie van de lerende
  2. Falen bestaat niet: Wij leren door te doen en te experimenteren
  3. Talentgericht leren zorgt voor een positieve leerervaring

Zit er op het eerste oog niets tussen? Bespreek je behoefte met ons, dan zoeken we samen naar een bevredigende inhoud, passende vorm en coach/trainer met de juiste talenten.

Ons aanbod

Intervisie

Wat is intervisie? In een veilige omgeving met collega’s leren van praktijkvraagstukken.

Waarom intervisie? Deelnemers doen in contact met hun collega’s nieuwe inzichten op en ze leren hoe ze hun collega, effectiever dan voorheen, kunnen ondersteunen.

 

Wij coachen en faciliteren een veilige leeromgeving en passende intervisiemethode. Daarnaast bieden we deelnemers handvatten om zelf intervisie te begeleiden.

Teamontwikkeling

Waarom teamontwikkeling? We zijn op zoek naar betere werkprocessen en een prettigere werkomgeving, de antwoorden liggen zelden aan de oppervlakte. We graven diep maar snappen dat leren in dienst staat van de dagelijkse praktijk.

Wij coachen door van buiten naar binnen te kijken. we werken met storytelling, passen interventies toe. We werken ervaringsgericht en sluiten aan bij wat is. Bij ons geen spoorboekje of blauwdruk.

Trainingen

Wij verspreiden onze kennis en kunde in de vorm van een- en meerdaagse trainingen of workshops, zoals:

  • Projectmatig werken/veranderen
  • Voor elkaar krijgen
  • Netwerken
  • Samen creëren
  • Veranderingsprocessen in organisaties

Voorbeeldopdracht

Onderwijs

Coaching projectleiders

Anke Merkx

Groei vanuit verbinding

06 23 66 92 45

anke@wiltgroei.nl

Anke Merkx

Anke bij WILTgroei, dat was voorbestemd. WILTgroei heeft er een ambitieuze en attente professional bij. Leuk om te weten is dat Anke zich naast haar projectenwerk ontwikkelt tot psychodynamisch therapeut. Voor een goed gesprek met een kop thee moet je dan ook bij haar zijn: ons betrokken en luisterend oor. Kijk in het dagelijks leven trouwens wel een beetje uit met wat je zegt en doet. Het staat namelijk direct in haar fotografische geheugen gegrift. Ankes huis is alsof je de Sound of Music inloopt. Met haar gezin vormt ze een ware Von Trapp familie 2.0. Dat ze een vakvrouw in projectmanagement is, kan haar man beamen. Met sterk onderbouwde argumenten wordt de boodschappentaak als vanzelfsprekend naar hem gedelegeerd. Behalve als ze de bloemkool uit haar eigen moestuin kan halen. Die plukt ze met liefde zelf.

Julien Salet

Ideale wereld

06 54 39 86 06

julien@wiltgroei.nl

Julien Salet

Julien, de ongekroonde koning van de woordgrap, is altijd bezig met hoe dingen gaan; het proces. Strijkend met z’n handen door zijn blonde lokken stelt hij, soms wat ongemakkelijke, vragen die niemand verwacht en zet hij jouw proces op scherp. Overzicht creëren in chaos is voor hem een net zo’n rustgevende activiteit als het uitlaten van z’n trouwe viervoeter James. En met een politiek praatprogramma en een fijne bank, denkend aan de wereld van zijn dromen, beschrijf je zijn geliefde weekendroutine.

Als docent draag je bij Helicon bij aan het veranderen en innoveren van de organisatie. Dat vraagt meer van docenten dan een goede docent zijn. Wij coachen ze bij het succesvol veranderen via projecten.

Lees verder >

opdrachtgevers met een vraag voor WILTleren

Whatsapp met ons
x