Direct contact? 06 38 31 54 96

Radboud Universiteit

WILTverandering

Wat je ook doet: vergroot het vertrouwen 

Studeren is voor velen een geweldige tijd. Afstuderen daarentegen vaak een behoorlijk lastige tijd. Het leren houdt op en je staat er helemaal alleen voor. Of toch niet? Wij weten uit eigen ervaring dat dit niet klopt. Het leren gaat door en er zijn veel mensen die in jou een waardevolle collega zien. Toch gaat arbeidsmarktoriëntatie ook gepaard met stress en onzekerheid. Wij richten ons daarom altijd primair op het vergroten van het (zelf)vertrouwen van de studenten.

Radboud Universiteit WILTverandering

Universiteiten houden zich steeds meer bezig met het lot van hun studenten na het afronden van de opleiding. De realiteit is dat de meeste studenten geen onderzoeker worden, ook al worden ze daar wel voor opgeleid. De omslag van onderzoek en fundamentele kennis naar de weerbarstige praktijk is vooral een hele interessante, vinden wij. We helpen de universiteit hier handen en voeten aan te geven met workshops, trainingen en advies.

Julien Salet

Ideale wereld

06 54 39 86 06

julien@wiltgroei.nl

Julien Salet

Julien, de ongekroonde koning van de woordgrap, is altijd bezig met hoe dingen gaan; het proces. Strijkend met z’n handen door zijn blonde lokken stelt hij, soms wat ongemakkelijke, vragen die niemand verwacht en zet hij jouw proces op scherp. Overzicht creëren in chaos is voor hem een net zo’n rustgevende activiteit als het uitlaten van z’n trouwe viervoeter James. En met een politiek praatprogramma en een fijne bank, denkend aan de wereld van zijn dromen, beschrijf je zijn geliefde weekendroutine.

Tim de Witte

Zinvol veranderen

06 38 31 54 96

tim@wiltgroei.nl

Tim de Witte

Tim doorgrondt ingewikkelde vraagstukken net zo snel als hij een luier verwisselt. Een goudeerlijke papa met een groot hart. Zeker niet op z’n mondje gevallen en tamelijk eigenwijs. Maar dat komt altijd voort uit een kritische blik, oprechte leergierigheid en zijn strijd voor het best mogelijke resultaat. In razend tempo gaat Tim door pieken en dalen. Letterlijk, op zijn snelle wielrenfiets maar ook figuurlijk: waar hij doordeweeks als een doorgewinterde fitboy avocado’s naar binnen lepelt, duwt hij in het weekend net zo graag een flinke reep chocola naar binnen. In december draait het bij Tim alleen maar om pieken, als hij zielsgelukkig zijn kerstboom mag optuigen.

Whatsapp met ons
x