Direct contact? 06 38 31 54 96

Sterker sociaal werk

wiltresultaat

Binnen een organisatie als Sterker is zo veel kennis en ervaring aanwezig, dat het niet nodig is daar nog kennis aan toe te voegen. Het gaat vooral de kennis te oogsten en de juiste mensen te betrekken. In een korte periode van zes weken gingen we aan de slag met dit uitdagende proces. We interviewden in de eerste week mensen over de globale structuur van het voorstel. Toen we die hadden staan gingen we aanvullen en verdiepen. Door goede samenwerking en snelle communicatie waren we ruim binnen de gestelde deadline klaar. En dus was er tijd voor een mooie opmaak en de punten op de i.

Merle Nordmann

Vrolijke noot

06 11 69 23 13

merle@wiltgroei.nl

Merle Nordmann

Met een ontembare vrolijkheid maakt Merle jouw begin van de dag een groot feest. Ze is een ware krachtpatser met roots in Osnabrück. Met dank aan haar veganistische levensstijl weet zij de zwaartekracht telkens een lesje te leren door gewichten met speels gemak de lucht in te slingeren. Merle identificeert moeiteloos taken en voert deze vervolgens vlekkeloos uit. Altijd op tijd en goedlachs, behalve als je aan haar oversized theemokken komt. Ondanks deze obsessie gaat een goeie kop koffie met havermelk er ook altijd wel in.

Tim de Witte

Zinvol veranderen

06 38 31 54 96

tim@wiltgroei.nl

Tim de Witte

Tim doorgrondt ingewikkelde vraagstukken net zo snel als hij een luier verwisselt. Een goudeerlijke papa met een groot hart. Zeker niet op z’n mondje gevallen en tamelijk eigenwijs. Maar dat komt altijd voort uit een kritische blik, oprechte leergierigheid en zijn strijd voor het best mogelijke resultaat. In razend tempo gaat Tim door pieken en dalen. Letterlijk, op zijn snelle wielrenfiets maar ook figuurlijk: waar hij doordeweeks als een doorgewinterde fitboy avocado’s naar binnen lepelt, duwt hij in het weekend net zo graag een flinke reep chocola naar binnen. In december draait het bij Tim alleen maar om pieken, als hij zielsgelukkig zijn kerstboom mag optuigen.

Whatsapp met ons
x