Direct contact? 06 21 10 31 65

ZZG Zorggroep

WILTverandering

Marktonderzoek

Om de veiligheid van de bewoners te garanderen is er een dwaaldetectie- en toegangscontrolesysteem. Deze voldeed niet meer en daarom zijn we op zoek gegaan naar een toekomstbestendig nieuw systeem. Vanuit een longlist is een shortlist opgesteld. En door een programma van eisen op te stellen hebben we een goed overwegen beslissing kunnen maken.

Visie is leidend

Het marktonderzoek heeft WILTgroeier Daniël geleerd dat de technisch meest vooruitstrevende optie niet altijd de beste is. Er zijn veel partijen die technisch hoogstaande oplossingen bieden in de vorm van een pols- of enkelband. Deze oplossing past echter niet binnen de visie van de Hagert. Je ziet deze banden namelijk goed zitten en dat doet af aan het gevoel thuis te zijn. Uiteindelijk is er een partij gevonden die wel kon voldoen aan de visie en wensen van de Hagert.

Daniël van Hees

Bevlogen adviseur

06 45 38 38 46

daniel@wiltgroei.nl

Daniël van Hees

Hoe ziet de wereld eruit door een roze bril? Vraag het Daniël . Deze levensgenieter pur sang streeft altijd naar een perfecte, prettige sfeer. Zoals zijn kapsel is, is hij in de omgang: warm en losjes. Met zijn twee linkerhanden drinkt hij graag een drankje en met vrienden kijkt hij liever voetbal dan zichzelf in het zweet te werken. Daniël is een harde werker, die alles over heeft voor een tevreden klant. Want voor Daniël is liefdevol en met plezier werken het allerbelangrijkst. Hoe hij dat doet? Vraag het hem.

Whatsapp met ons
x