Direct contact? 06 38 31 54 96

Gemeente Arnhem

wiltcreativiteit

Starters onder elkaar

Wij herkennen ons goed in de verhalen en ervaringen van de trainees. En hebben door onze ervaring binnen verschillende organisaties en sectoren een brede kijk op de ontwikkeling van talent. Dit maakte dat we een evaluatie konden samenstellen die goed aansloot bij de wensen en behoeften van de trainees én de gemeenten Arnhem.

De essentie raken door creatieve vormen

De gemeente Arnhem en de trainees hadden nadrukkelijk de wens om creatieve en nieuwe vormen in te zetten tijdens deze evaluatie. Niet alleen een standaard vragenlijst maar ook face-to-face contact en gebruik maken van bijvoorbeeld storytelling en het visualiseren van je persoonlijke ontwikkeling.

Het resultaat in 10 krachtige leerpunten

De focus lag gedurende het hele traject op wat de gemeente Arnhem kon leren van deze eerste lichting trainees. Ons resultaat hebben we teruggekoppeld in 10 krachtige leerpunten. Een korte toelichting was voldoende om belangrijke inzichten te creëren.

 

 

Daniël van Hees

Bevlogen adviseur

06 45 38 38 46

daniel@wiltgroei.nl

Daniël van Hees

Hoe ziet de wereld eruit door een roze bril? Vraag het Daniël . Deze levensgenieter pur sang streeft altijd naar een perfecte, prettige sfeer. Zoals zijn kapsel is, is hij in de omgang: warm en losjes. Met zijn twee linkerhanden drinkt hij graag een drankje en met vrienden kijkt hij liever voetbal dan zichzelf in het zweet te werken. Daniël is een harde werker, die alles over heeft voor een tevreden klant. Want voor Daniël is liefdevol en met plezier werken het allerbelangrijkst. Hoe hij dat doet? Vraag het hem.

Tim de Witte

Zinvol veranderen

06 38 31 54 96

tim@wiltgroei.nl

Tim de Witte

Tim doorgrondt ingewikkelde vraagstukken net zo snel als hij een luier verwisselt. Een goudeerlijke papa met een groot hart. Zeker niet op z’n mondje gevallen en tamelijk eigenwijs. Maar dat komt altijd voort uit een kritische blik, oprechte leergierigheid en zijn strijd voor het best mogelijke resultaat. In razend tempo gaat Tim door pieken en dalen. Letterlijk, op zijn snelle wielrenfiets maar ook figuurlijk: waar hij doordeweeks als een doorgewinterde fitboy avocado’s naar binnen lepelt, duwt hij in het weekend net zo graag een flinke reep chocola naar binnen. In december draait het bij Tim alleen maar om pieken, als hij zielsgelukkig zijn kerstboom mag optuigen.

Whatsapp met ons
x