Direct contact? 06 38 31 54 96

Wel.kom

wiltverandering

Weten wat er speelt

Wel.kom vindt het belangrijk om een bijdrage te leveren aan een succesvolle en duurzame integratie van statushouders in de Nederlandse samenleving. De inburgeringscursussen die werden aangeboden in Venlo en Blerick sloten onvoldoende aan op de behoeftes van de statushouders. Er viel winst te behalen op het gebied van lesmateriaal, praktijkgerichte scholing, de didactiek (o.a. blended learning), maatwerk, gekwalificeerde docenten, cursustijden en locaties.

Speak & Connect

Speak & Connect (website) is onderdeel van Wel.kom. Deze organisatie begeleidt statushouders vanaf dag 1 naar zelfredzaamheid, integratie en participatie in onze samenleving. En dat doen ze met succes!

Daniël van Hees

Bevlogen adviseur

06 45 38 38 46

daniel@wiltgroei.nl

Daniël van Hees

Hoe ziet de wereld eruit door een roze bril? Vraag het Daniël . Deze levensgenieter pur sang streeft altijd naar een perfecte, prettige sfeer. Zoals zijn kapsel is, is hij in de omgang: warm en losjes. Met zijn twee linkerhanden drinkt hij graag een drankje en met vrienden kijkt hij liever voetbal dan zichzelf in het zweet te werken. Daniël is een harde werker, die alles over heeft voor een tevreden klant. Want voor Daniël is liefdevol en met plezier werken het allerbelangrijkst. Hoe hij dat doet? Vraag het hem.

welzijn

Vrijwilligerscentrale Venlo

Julien Salet

Ideale wereld

06 54 39 86 06

julien@wiltgroei.nl

Julien Salet

Julien, de ongekroonde koning van de woordgrap, is altijd bezig met hoe dingen gaan; het proces. Strijkend met z’n handen door zijn blonde lokken stelt hij, soms wat ongemakkelijke, vragen die niemand verwacht en zet hij jouw proces op scherp. Overzicht creëren in chaos is voor hem een net zo’n rustgevende activiteit als het uitlaten van z’n trouwe viervoeter James. En met een politiek praatprogramma en een fijne bank, denkend aan de wereld van zijn dromen, beschrijf je zijn geliefde weekendroutine.

Wel.kom zit in de haarvaten van wijken van Venlo en weet wat er echt speelt. WILTgroeier Daniël heeft samen met een projectteam van Wel.kom de kennis en kunde vertaalt naar een opleiding waar statushouders ook echt iets aan hebben. Uitgangspunt is dat de statushouders zich welkom voelen in Nederland en direct mee kunnen doen in de samenleving.

Lees verder >