Direct contact? 06 38 31 54 96

RadboudUMC

WILTresultaat

Het blijkt steeds meer dat de huidige manier van gezondheidszorg niet houdbaar is. In de maatschappij ontstaat een shift van Ziekte en Zorg naar Gezondheid en Gedrag; preventie staat hoog op de agenda. Om complexe preventievraagstukken adequaat aan te pakken hebben we iedereen nodig; de huisarts uit de buurt, de planoloog op de universiteit, de psycholoog in spe, de opbouwwerker in de wijk, de patiënt in de wachtkamer en de burgers thuis.

Daarom hebben onderzoekers van het Radboudumc en de Radboud Universiteit de handen ineen geslagen onder de naam interfacultaire preventie. Ze streven naar een duurzaam onderzoeks-ecosysteem waarbij onderzoekers (wetenschappelijk en niet-wetenschappelijk) elkaar weten te vinden op het thema preventie en gezondheid. Dit doen we onder andere door te werken aan de lokale onderzoeksinfrastructuur en door seminars en congressen te organiseren. Als projectleider houdt Merle oog op het proces en zorgt voor actie in de taxi.

Merle Nordmann

Vrolijke noot

merle@wiltgroei.nl

Merle Nordmann

Met een ontembare vrolijkheid maakt Merle jouw begin van de dag een groot feest. Ze is een ware krachtpatser met roots in Osnabrück. Met dank aan haar veganistische levensstijl weet zij de zwaartekracht telkens een lesje te leren door gewichten met speels gemak de lucht in te slingeren. Merle identificeert moeiteloos taken en voert deze vervolgens vlekkeloos uit. Altijd op tijd en goedlachs, behalve als je aan haar oversized theemokken komt. Ondanks deze obsessie gaat een goeie kop koffie met havermelk er ook altijd wel in.

Whatsapp met ons
x