Direct contact? 06 38 31 54 96

WILTgroei

WILTverandering

Missie VanKatoen: Het moet beter en minder! VanKatoen  (klik) maakt organische en eerlijke kleding toegankelijk en dichtbij. Daarnaast vergroten we bewustwording rondom kledingconsumptie.

Voordat jij een kledingstuk aantrekt heeft het stukje stof al een hele reis gemaakt. Een reis waar sporen zijn uitgewist en transparantie niet bestaat. Wij hebben de ambitie om deze reis stukje bij beetje inzichtelijk te maken.

Basics die je altijd al draagt hebben we voor jou geselecteerd op basis van eerlijkheid en duurzaamheid. VanKatoen is zich bewust van de moeilijkheid om 100% duurzame kleding te garanderen. VanKatoen.nu is de eerste bestemming van onze reis. Onze missie is daarmee nog lang niet volbracht.

Floor Nobbe

Creatief veranderaar

06 20 38 75 47

floor@wiltgroei.nl

Floor Nobbe

Floor heeft een bijzonder creatieve geest. “Maak het visueel!” zijn haar gevleugelde woorden. Daarom gaat ze regelmatig met de camera op pad, op zoek naar beelden die meer vertellen dan 1000 woorden. Een ‘koffie pitstop’ bij Credible zit uiteraard op de route. Stiekem is Floor ook een echte nerd. Data omzetten in een prachtig dashboard maakt haar blij, behalve als ze af en toe vergeet om control S te drukken. Soms is ze namelijk een beetje chaotisch, daar kan ze zelf gelukkig hartelijk om lachen. Zin in een lekker dansje of een potje basketbal tussendoor? Dan ben je bij Floor aan het juiste adres.

Julien Salet

Ideale wereld

06 54 39 86 06

julien@wiltgroei.nl

Julien Salet

Julien, de ongekroonde koning van de woordgrap, is altijd bezig met hoe dingen gaan; het proces. Strijkend met z’n handen door zijn blonde lokken stelt hij, soms wat ongemakkelijke, vragen die niemand verwacht en zet hij jouw proces op scherp. Overzicht creëren in chaos is voor hem een net zo’n rustgevende activiteit als het uitlaten van z’n trouwe viervoeter James. En met een politiek praatprogramma en een fijne bank, denkend aan de wereld van zijn dromen, beschrijf je zijn geliefde weekendroutine.

Esther van Winkel

Grafisch ontwerper

06 26 25 61 90

esther@dewinkelvanwinkel.nl

Esther van Winkel

Haar werk is te herkennen aan opvallende ontwerpen en eigenzinnige concepten in een breed scala van opdrachtgevers. Zo ontwikkelt ze identiteiten en zet ideeën om in originele concrete ontwerpen.

Haar aanpak is persoonlijk. Ze hecht veel waarde aan een verdiepend introductiegesprek waarbij, door goed te luisteren en het stellen van de juiste vragen, de kern snel in zicht is. Inspiratie en energie haalt ze uit bevlogen opdrachtgevers, reizen en in vrije tijd hele weekenden in de keuken staan.

www.dewinkelvanwinkel.nl