Direct contact? 06 38 31 54 96

Pluryn & gemeente Nijmegen

willeninzicht

Het juiste gesprek

Wanneer we beslissingen maken over de verdeling van het zorgbudget spelen veel belangen mee. Maar feiten zijn feiten, dus daar kun je het op z’n minst over eens zijn. Pluryn en de gemeente Nijmegen vonden het tijd worden om deze feiten overzichtelijk, actueel en toegankelijk weer te geven. Op die manier kan het ‘juiste’ gesprek plaatsvinden.

Pluryn / gemeente Nijmegen WILTinzicht

Floor bouwde daarom een dashboard (klikdat realtime cijfers laat zien voor verschillende stadsdelen in Nijmegen. Maar… cijfers zonder context vertellen het halve verhaal. Ze ging vervolgens op zoek naar de verhalen achter de cijfers. Mooie portretten van Nijmegenaren waren het gevolg en de laatste puzzelstukjes voor het complete verhaal vielen op hun plaats.

Wil jij ook inzicht in de feiten die voor jou belangrijk zijn?  En wil jij ook slimme keuzes maken? De data heb je al, nu het inzicht nog.

Floor Nobbe

Creatief veranderaar

06 20 38 75 47

Floor Nobbe

Floor heeft een bijzonder creatieve geest. Bewegingen zeggen meer dan duizend woorden. Daarom kijkt ze graag naar anderen; in het dagelijks leven en in het bijzonder in het dansen. Een ‘koffie pitstop’ bij Credible zit uiteraard op de route. En stiekem is Floor ook een echte nerd. Data omzetten in een prachtig dashboard maakt haar blij, behalve als ze af en toe vergeet om control S te drukken. Soms is ze namelijk een beetje chaotisch, daar kan ze zelf gelukkig hartelijk om lachen. Zin in een lekker dansje of een potje basketbal tussendoor? Dan ben je bij Floor aan het juiste adres.

Floor werkte tot eind 2019 bij WILTgroei en ging daarna haar eigen weg.

Julien Salet

Ideale wereld

06 54 39 86 06

julien@wiltgroei.nl

Julien Salet

Julien, de ongekroonde koning van de woordgrap, is altijd bezig met hoe dingen gaan; het proces. Strijkend met z’n handen door zijn blonde lokken stelt hij, soms wat ongemakkelijke, vragen die niemand verwacht en zet hij jouw proces op scherp. Overzicht creëren in chaos is voor hem een net zo’n rustgevende activiteit als het uitlaten van z’n trouwe viervoeter James. En met een politiek praatprogramma en een fijne bank, denkend aan de wereld van zijn dromen, beschrijf je zijn geliefde weekendroutine.

Gino van Altena

Data specialist

06 23 1602 51

gino@kpisolutions.nl

Gino van Altena

Maakt data inzichtelijk, begrijpelijk en nuttig. Met als doel constante verbetering en resultaatgerichtheid.

www.kpisolutions.nl