Direct contact? 06 21 10 31 65

Gemeente Roerdalen

WILTverandering

Samen dicht bij bewoners en doen wat nodig is. Hiervoor is ruimte nodig, letterlijk en figuurlijk. Professionals hebben ruimte nodig om op een nieuwe manier te denken. Er is ook ruimte nodig vanuit management door vertrouwen te geven en dingen te laten gebeuren, ook als ze fout dreigen te gaan.

Een ruimte kenmerkt zich ook door het feit dat deze is afgeschermd. Randvoorwaarden en kaders geven de ruimte van een team aan en het management de mogelijkheid te sturen. Dit vraagt van iedereen een bewust proces. Bij de gemeente Roerdalen helpt Julien het sociaal team en haar omgeving een ontwikkelruimte te creëren waarin geëxperimenteerd mag worden en nieuw gedrag aangeleerd wordt.

Ook een fysieke ruimte is belangrijk; een ruimte om naar toe te kunnen gaan. Overvallen door corona is dat een digitale ruimte geworden, maar als de wereld weer opengaat ontmoet het team elkaar weer in hun eigen fysieke locatie, zelf ingericht en vormgegeven.

Julien Salet

Ideale wereld

06 54 39 86 06

julien@wiltgroei.nl

Julien Salet

Julien, de ongekroonde koning van de woordgrap, is altijd bezig met hoe dingen gaan; het proces. Strijkend met z’n handen door zijn blonde lokken stelt hij, soms wat ongemakkelijke, vragen die niemand verwacht en zet hij jouw proces op scherp. Overzicht creëren in chaos is voor hem een net zo’n rustgevende activiteit als het uitlaten van z’n trouwe viervoeter James. En met een politiek praatprogramma en een fijne bank, denkend aan de wereld van zijn dromen, beschrijf je zijn geliefde weekendroutine.

Whatsapp met ons
x