Direct contact? 06 38 31 54 96

Gemeente Winterswijk

WILTverandering

Samen met woningbouwvereniging De Woonplaats hebben we de eerste stappen gezet richting een nieuwe wijkaanpak. Visievorming door storytelling zorgde voor een praktisch en inspirerend kader. Het contact en de verbinding met de bewoners, hoe kritisch ze soms ook waren, heeft geleid tot meer vertrouwen over en weer. Door een huis in de wijk in te richten werd de nieuwe wijkaanpak zichtbaar en vindbaar. We zijn trots en dankbaar dat we samen met het kernteam de vruchtbare bodem hebben gelegd onder een geheel nieuwe verstandhouding tussen instanties en bewoners. Een verstandhouding geënt of informeel contact, betrouwbaarheid en transparantie.

Tim de Witte

Zinvol veranderen

06 38 31 54 96

tim@wiltgroei.nl

Tim de Witte

Tim doorgrondt ingewikkelde vraagstukken net zo snel als hij een luier verwisselt. Een goudeerlijke papa met een groot hart. Zeker niet op z’n mondje gevallen en tamelijk eigenwijs. Maar dat komt altijd voort uit een kritische blik, oprechte leergierigheid en zijn strijd voor het best mogelijke resultaat. In razend tempo gaat Tim door pieken en dalen. Letterlijk, op zijn snelle wielrenfiets maar ook figuurlijk: waar hij doordeweeks als een doorgewinterde fitboy avocado’s naar binnen lepelt, duwt hij in het weekend net zo graag een flinke reep chocola naar binnen. In december draait het bij Tim alleen maar om pieken, als hij zielsgelukkig zijn kerstboom mag optuigen.

Julien Salet

Ideale wereld

06 54 39 86 06

julien@wiltgroei.nl

Julien Salet

Julien, de ongekroonde koning van de woordgrap, is altijd bezig met hoe dingen gaan; het proces. Strijkend met z’n handen door zijn blonde lokken stelt hij, soms wat ongemakkelijke, vragen die niemand verwacht en zet hij jouw proces op scherp. Overzicht creëren in chaos is voor hem een net zo’n rustgevende activiteit als het uitlaten van z’n trouwe viervoeter James. En met een politiek praatprogramma en een fijne bank, denkend aan de wereld van zijn dromen, beschrijf je zijn geliefde weekendroutine.

Whatsapp met ons
x