Direct contact? 06 38 31 54 96

Gemeente Winterswijk

WILTverandering

Samen met woningbouwvereniging De Woonplaats hebben we de eerste stappen gezet richting een nieuwe wijkaanpak. Visievorming door storytelling zorgde voor een praktisch en inspirerend kader. Het contact en de verbinding met de bewoners, hoe kritisch ze soms ook waren, heeft geleid tot meer vertrouwen over en weer. Door een huis in de wijk in te richten werd de nieuwe wijkaanpak zichtbaar en vindbaar. We zijn trots en dankbaar dat we samen met het kernteam de vruchtbare bodem hebben gelegd onder een geheel nieuwe verstandhouding tussen instanties en bewoners. Een verstandhouding geënt of informeel contact, betrouwbaarheid en transparantie.

Tim de Witte

Veranderaar

06 38 31 54 96

tim@wiltgroei.nl

Tim de Witte

Tim doorgrondt ingewikkelde vraagstukken net zo snel als hij een luier verwisselt. Een goudeerlijke papa met een groot hart. Zeker niet op z’n mondje gevallen en tamelijk eigenwijs. Maar dat komt altijd voort uit een kritische blik, oprechte leergierigheid en zijn strijd voor het best mogelijke resultaat.

De laatste jaren heeft Tim zijn kunde op het gebied van verandering flink ontwikkeld. Door boeken te lezen, mentoren in te schakelen en opleidingsdagen te volgen heeft hij inmiddels een eigen verhaal over hoe verandering op de wiltgroei manier teweeg gebracht kan worden.

Neem vooral contact met hem op als je onderbuik, aangaande verandering jouw organisatie, signalen afgeeft die je met je hoofd niet begrijpt.

Julien Salet

Ideale wereld

06 54 39 86 06

julien@wiltgroei.nl

Julien Salet

Julien, de ongekroonde koning van de woordgrap, is altijd bezig met hoe dingen gaan; het proces. Strijkend met z’n handen door zijn blonde lokken stelt hij, soms wat ongemakkelijke, vragen die niemand verwacht en zet hij jouw proces op scherp. Overzicht creëren in chaos is voor hem een net zo’n rustgevende activiteit als het uitlaten van z’n trouwe viervoeter James. En met een politiek praatprogramma en een fijne bank, denkend aan de wereld van zijn dromen, beschrijf je zijn geliefde weekendroutine.

Whatsapp met ons
x