Direct contact? 06 38 31 54 96

ROC Nijmegen

wiltinzicht

Verbinden met een versnipperd werkveld

ROC Nijmegen leidt studenten op voor een beroep. Beroepen verdwijnen en ontstaan echter steeds sneller. Daarom is leren van de dagelijkse praktijk van werk- en opdrachtgevers voor studenten cruciaal. Maar hoe doe je dat als het werkveld bestaat uit heel veel kleine partijen? Dit is het geval voor de sector Economie. Het was tijd voor een grondige analyse.

ROC Nijmegen WILTonderzoek

WILTgroeier Tim is aan de slag gegaan met dit vraagstuk. Door mensen van binnen en buiten de sector Economie te spreken lukte het hem de vinger op de zere plek te leggen. Door daar een model van oorzaken en gevolgen aan te koppelen kon hij concrete adviezen geven aan de directie.

Dit was onze eerste opdracht voor ROC Nijmegen. We werken sindsdien samen aan de vernieuwing en verbetering van het onderwijs.

Tim de Witte

Zinvol veranderen

06 38 31 54 96

tim@wiltgroei.nl

Tim de Witte

Tim doorgrondt ingewikkelde vraagstukken net zo snel als hij een luier verwisselt. Een goudeerlijke papa met een groot hart. Zeker niet op z’n mondje gevallen en tamelijk eigenwijs. Maar dat komt altijd voort uit een kritische blik, oprechte leergierigheid en zijn strijd voor het best mogelijke resultaat. In razend tempo gaat Tim door pieken en dalen. Letterlijk, op zijn snelle wielrenfiets maar ook figuurlijk: waar hij doordeweeks als een doorgewinterde fitboy avocado’s naar binnen lepelt, duwt hij in het weekend net zo graag een flinke reep chocola naar binnen. In december draait het bij Tim alleen maar om pieken, als hij zielsgelukkig zijn kerstboom mag optuigen.