Direct contact? 06 38 31 54 96

ODD

wiltinzicht

Een beter passend aanbod doen

Ondernemersgroep Driestroom faciliteert gezinshuizen door heel het land in het leveren van uitstekende zorg. Daarmee zijn ze aan zeer aantrekkelijk alternatief voor de gevestigde instituten. De regio’s waarin ze werken hebben allemaal hun eigen verhaal. Hun ambitie was het aanbod dat ze deden beter passend te maken.

ODD WILTinzicht

Om een beter passend aanbod te kunnen doen werd er gezocht naar meer cijfermatig inzicht. De cijfers vertellen zeker niet het hele verhaal maar roepen wel vragen op die anders ongevraagd blijven. Binnen twee maanden leverden we een 1.0 versie van een dashboard op. Daarin hebben we bestaande cijfers zeer overzichtelijk en betekenisvol weergegeven. Klik hier voor een korte preview.

Floor Nobbe

Creatief veranderaar

06 20 38 75 47

Floor Nobbe

Floor heeft een bijzonder creatieve geest. Bewegingen zeggen meer dan duizend woorden. Daarom kijkt ze graag naar anderen; in het dagelijks leven en in het bijzonder in het dansen. Een ‘koffie pitstop’ bij Credible zit uiteraard op de route. En stiekem is Floor ook een echte nerd. Data omzetten in een prachtig dashboard maakt haar blij, behalve als ze af en toe vergeet om control S te drukken. Soms is ze namelijk een beetje chaotisch, daar kan ze zelf gelukkig hartelijk om lachen. Zin in een lekker dansje of een potje basketbal tussendoor? Dan ben je bij Floor aan het juiste adres.

Floor werkte tot eind 2019 bij WILTgroei en ging daarna haar eigen weg.

Tim de Witte

Zinvol veranderen

06 38 31 54 96

tim@wiltgroei.nl

Tim de Witte

Tim doorgrondt ingewikkelde vraagstukken net zo snel als hij een luier verwisselt. Een goudeerlijke papa met een groot hart. Zeker niet op z’n mondje gevallen en tamelijk eigenwijs. Maar dat komt altijd voort uit een kritische blik, oprechte leergierigheid en zijn strijd voor het best mogelijke resultaat. In razend tempo gaat Tim door pieken en dalen. Letterlijk, op zijn snelle wielrenfiets maar ook figuurlijk: waar hij doordeweeks als een doorgewinterde fitboy avocado’s naar binnen lepelt, duwt hij in het weekend net zo graag een flinke reep chocola naar binnen. In december draait het bij Tim alleen maar om pieken, als hij zielsgelukkig zijn kerstboom mag optuigen.