Direct contact? 06 38 31 54 96

Pluryn

WILTcreativiteit

Je laten sturen door waarden

Iedere organisatie heeft kernwaarden, maar wat betekenen die nu werkelijk? Geven ze echt richting aan het handelen van mensen? Als je zegt dat je werkt vanuit vertrouwen, vertrouw je elkaar dan ook echt? Want wie weet nou beter wat goed is voor een cliënt; een directeur of een professional die de cliënt dagelijks ziet? De kwaliteit om je als leidinggevende te laten leiden door waarden is zeldzaam. Pluryn wilde hierin leren.

Pluryn WILTspelen

Floor en Julien hebben een experience design ontworpen waarin waarden leidend zijn voor het handelen en professionals de belangrijke keuzes mochten maken. Is het project voltooid? Nee. We hebben wel veel geleerd over het werken vanuit waarden, hoe moeilijk dat is en de kracht van offline gamification. Nieuwsgierig naar wat er niet goed ging? Bel Julien.

Julien Salet

Ideale wereld

06 54 39 86 06

julien@wiltgroei.nl

Julien Salet

Julien, de ongekroonde koning van de woordgrap, is altijd bezig met hoe dingen gaan; het proces. Strijkend met z’n handen door zijn blonde lokken stelt hij, soms wat ongemakkelijke, vragen die niemand verwacht en zet hij jouw proces op scherp. Overzicht creëren in chaos is voor hem een net zo’n rustgevende activiteit als het uitlaten van z’n trouwe viervoeter James. En met een politiek praatprogramma en een fijne bank, denkend aan de wereld van zijn dromen, beschrijf je zijn geliefde weekendroutine.

Floor Nobbe

Creatief veranderaar

06 20 38 75 47

Floor Nobbe

Floor heeft een bijzonder creatieve geest. Bewegingen zeggen meer dan duizend woorden. Daarom kijkt ze graag naar anderen; in het dagelijks leven en in het bijzonder in het dansen. Een ‘koffie pitstop’ bij Credible zit uiteraard op de route. En stiekem is Floor ook een echte nerd. Data omzetten in een prachtig dashboard maakt haar blij, behalve als ze af en toe vergeet om control S te drukken. Soms is ze namelijk een beetje chaotisch, daar kan ze zelf gelukkig hartelijk om lachen. Zin in een lekker dansje of een potje basketbal tussendoor? Dan ben je bij Floor aan het juiste adres.

Floor werkte tot eind 2019 bij WILTgroei en ging daarna haar eigen weg.