Direct contact? 06 38 31 54 96

ROC

Hoe kunnen we studenten uitdagen ondernemender te worden? Hoe kunnen we ons onderwijs vernieuwen? Met deze vragen gingen we bij ROC Nijmegen aan de slag.

Al snel kwamen we uit bij experience design. We waren allemaal nieuwsgierig naar hoe studenten zouden reageren wanneer ze ineens in een escape room op school zouden belanden.

Uit de evaluatie blijkt dat studenten het heel gaaf vinden om zo bezig te zijn en ze graag zien dat onderwijs vaker dit soort vormen aanneemt. En het heeft ze veel geleerd; met name het belang van goede communicatie werd duidelijk.

De leerpunten aan de kant van de organisatie zijn ook relevant; hoe wij onze aannames over de doelgroep hebben onderzocht heeft veel inzicht opgeleverd in hoe de studenten denken en waar zij op zitten te wachten.

Tim de Witte

Zinvol veranderen

06 38 31 54 96

tim@wiltgroei.nl

Tim de Witte

Tim doorgrondt ingewikkelde vraagstukken net zo snel als hij een luier verwisselt. Een goudeerlijke papa met een groot hart. Zeker niet op z’n mondje gevallen en tamelijk eigenwijs. Maar dat komt altijd voort uit een kritische blik, oprechte leergierigheid en zijn strijd voor het best mogelijke resultaat. In razend tempo gaat Tim door pieken en dalen. Letterlijk, op zijn snelle wielrenfiets maar ook figuurlijk: waar hij doordeweeks als een doorgewinterde fitboy avocado’s naar binnen lepelt, duwt hij in het weekend net zo graag een flinke reep chocola naar binnen. In december draait het bij Tim alleen maar om pieken, als hij zielsgelukkig zijn kerstboom mag optuigen.

Merle Nordmann

Vrolijke noot

06 11 69 23 13

merle@wiltgroei.nl

Merle Nordmann

Met een ontembare vrolijkheid maakt Merle jouw begin van de dag een groot feest. Ze is een ware krachtpatser met roots in Osnabrück. Met dank aan haar veganistische levensstijl weet zij de zwaartekracht telkens een lesje te leren door gewichten met speels gemak de lucht in te slingeren. Merle identificeert moeiteloos taken en voert deze vervolgens vlekkeloos uit. Altijd op tijd en goedlachs, behalve als je aan haar oversized theemokken komt. Ondanks deze obsessie gaat een goeie kop koffie met havermelk er ook altijd wel in.

Whatsapp met ons
x