Direct contact? 06 21 10 31 65

ZZG zorggroep

WILTresultaat

In de huidige staat voldoet de locatie steeds minder aan de toenemende complexiteit van de zorgvraag van haar bewoners. Bovendien kunnen de medewerkers van Boszicht hun werk niet optimaal conform de Arbo regelgeving uitvoeren.

Om de verhuizing in goede banen te leiden wordt er gewerkt vanuit een programmatische aanpak. Dit programma draagt bij aan de realisatie van meerdere strategische doelen. Wij helpen bij de opzet van dit programma. Denk hierbij aan een communicatie en besluitvormingsstructuur. Gedurende het traject behouden we het overzicht en houden we een vinger aan de pols. Bovendien ondersteunen we de verschillende projectteams met de realisatie van de verschillende deelresultaten. Dit doen we door projectmatig te werk te gaan en te bouwen aan een optimaal leerklimaat. Samenwerken en delen staan hierbij centraal.

Daniël van Hees

Bevlogen adviseur

06 45 38 38 46

daniel@wiltgroei.nl

Daniël van Hees

Hoe ziet de wereld eruit door een roze bril? Vraag het Daniël . Deze levensgenieter pur sang streeft altijd naar een perfecte, prettige sfeer. Zoals zijn kapsel is, is hij in de omgang: warm en losjes. Met zijn twee linkerhanden drinkt hij graag een drankje en met vrienden kijkt hij liever voetbal dan zichzelf in het zweet te werken. Daniël is een harde werker, die alles over heeft voor een tevreden klant. Want voor Daniël is liefdevol en met plezier werken het allerbelangrijkst. Hoe hij dat doet? Vraag het hem.

Whatsapp met ons
x