Direct contact? 06 38 31 54 96

Aalten

WILTleren

In de Driessenshof is al een tijd niets gebeurd aan de openbare ruimte. Gemeente en De Woonplaats (woningbouw) slaan de handen ineen en willen zoveel mogelijk bewoners betrekken. Hoe doen we dat?

 

Met die vraag gingen we aan de slag tijdens een tweedaagse ‘voor elkaar krijgen’. De eerste dag was gericht op inspiratie om anders te organiseren. Met als resultaat een korte en informele uitnodiging aan bewoners om een kop koffie te komen doen. Tijdens twee gezellige buurtavonden konden bewoners al hun wensen en verlangens kwijt. De tweede dag was gericht op het structureren en voor elkaar krijgen van al die wensen. Laaghangend fruit werd direct aangepakt en per thema werden groepjes gevormd en plannen bedacht.

Tim de Witte

Zinvol veranderen

06 38 31 54 96

tim@wiltgroei.nl

Tim de Witte

Tim doorgrondt ingewikkelde vraagstukken net zo snel als hij een luier verwisselt. Een goudeerlijke papa met een groot hart. Zeker niet op z’n mondje gevallen en tamelijk eigenwijs. Maar dat komt altijd voort uit een kritische blik, oprechte leergierigheid en zijn strijd voor het best mogelijke resultaat. In razend tempo gaat Tim door pieken en dalen. Letterlijk, op zijn snelle wielrenfiets maar ook figuurlijk: waar hij doordeweeks als een doorgewinterde fitboy avocado’s naar binnen lepelt, duwt hij in het weekend net zo graag een flinke reep chocola naar binnen. In december draait het bij Tim alleen maar om pieken, als hij zielsgelukkig zijn kerstboom mag optuigen.

Nils Roemen

Waarmaken, Trainer & Experience designer

06 22 74 77 68

nils@nilsroemen.com

Nils Roemen

Als waarmaker en oprichter van Durftevragen weet Nils als geen ander hoe je bronnen zo met elkaar kunt verbinden dat zaken wel lukken. Hij begeleidde hier talloze projecten in en is een veel gevraagd spreker op het gebied van voor elkaar krijgen. Als Experience designer weet Nils hoe je mensen zo kunt betoveren dat ze mee gesleurd willen worden in avontuur. Dat is sterk spul als het bij jou werk hoort mensen in beweging te krijgen.
Whatsapp met ons
x