Direct contact? 06 38 31 54 96

Aalten

WILTleren

In de Driessenshof is al een tijd niets gebeurd aan de openbare ruimte. Gemeente en De Woonplaats (woningbouw) slaan de handen ineen en willen zoveel mogelijk bewoners betrekken. Hoe doen we dat?

 

Met die vraag gingen we aan de slag tijdens een tweedaagse ‘voor elkaar krijgen’. De eerste dag was gericht op inspiratie om anders te organiseren. Met als resultaat een korte en informele uitnodiging aan bewoners om een kop koffie te komen doen. Tijdens twee gezellige buurtavonden konden bewoners al hun wensen en verlangens kwijt. De tweede dag was gericht op het structureren en voor elkaar krijgen van al die wensen. Laaghangend fruit werd direct aangepakt en per thema werden groepjes gevormd en plannen bedacht.

Tim de Witte

Veranderaar

06 38 31 54 96

tim@wiltgroei.nl

Tim de Witte

Tim doorgrondt ingewikkelde vraagstukken net zo snel als hij een luier verwisselt. Een goudeerlijke papa met een groot hart. Zeker niet op z’n mondje gevallen en tamelijk eigenwijs. Maar dat komt altijd voort uit een kritische blik, oprechte leergierigheid en zijn strijd voor het best mogelijke resultaat.

De laatste jaren heeft Tim zijn kunde op het gebied van verandering flink ontwikkeld. Door boeken te lezen, mentoren in te schakelen en opleidingsdagen te volgen heeft hij inmiddels een eigen verhaal over hoe verandering op de wiltgroei manier teweeg gebracht kan worden.

Neem vooral contact met hem op als je onderbuik, aangaande verandering jouw organisatie, signalen afgeeft die je met je hoofd niet begrijpt.

Nils Roemen

Waarmaken, Trainer & Experience designer

06 22 74 77 68

nils@nilsroemen.com

Nils Roemen

Als waarmaker en oprichter van Durftevragen weet Nils als geen ander hoe je bronnen zo met elkaar kunt verbinden dat zaken wel lukken. Hij begeleidde hier talloze projecten in en is een veel gevraagd spreker op het gebied van voor elkaar krijgen. Als Experience designer weet Nils hoe je mensen zo kunt betoveren dat ze mee gesleurd willen worden in avontuur. Dat is sterk spul als het bij jou werk hoort mensen in beweging te krijgen.
Whatsapp met ons
x