Direct contact? 06 38 31 54 96

Wel.kom

WILTverandering

Tijd voor een nieuwe jas

De Vrijwilligerscentrale Venlo (VCV) was in 2017 toe aan een nieuw jasje. De jas moest duurzaam zijn en makkelijk in gebruik. Daarnaast was het voor de gemeente Venlo noodzakelijk dat Wel.Kom (eigenaar van de VCV) met een strategisch plan kwam om de centrale toekomstbestendig te maken.

Wel.kom WILTverandering

Martine en Julien zijn begonnen bij het begin: waar ben je van als vrijwilligerscentrale? Waar sta je voor? Wat zijn je belangrijkste waarden? Met dit als uitgangspunt is Martine verder gegaan om de VCV nieuw leven in te blazen en op te bouwen. Het meest zichtbare is een nieuwe website. Aan de achterkant hebben we ook hard gewerkt aan structuur en continuïteit in de organisatie.

Julien Salet

Ideale wereld

06 54 39 86 06

julien@wiltgroei.nl

Julien Salet

Julien, de ongekroonde koning van de woordgrap, is altijd bezig met hoe dingen gaan; het proces. Strijkend met z’n handen door zijn blonde lokken stelt hij, soms wat ongemakkelijke, vragen die niemand verwacht en zet hij jouw proces op scherp. Overzicht creëren in chaos is voor hem een net zo’n rustgevende activiteit als het uitlaten van z’n trouwe viervoeter James. En met een politiek praatprogramma en een fijne bank, denkend aan de wereld van zijn dromen, beschrijf je zijn geliefde weekendroutine.