Direct contact? 06 38 31 54 96

Dichterbij

wiltverandering

Zo gewoon en gelukkig als mogelijk

Op de locatie van Dichterbij Velp vinden ruim honderd mensen met een complexe zorgvraag een fijn en veilig thuis. Kinderen en volwassenen krijgen er ondersteuning om een zo gewoon en gelukkig mogelijk leven te kunnen leiden. Zo min mogelijk verschillende gezichten op een dag draagt bij aan rust en ontspanning voor de bewoners.

Losse eilanden

De samenwerking en kennisoverdracht tussen de teams vanuit wonen en dagbesteding kon beter bij Dichterbij Velp. Een betere samenwerking zorgt ervoor dat de cliënten een betere kwaliteit van zorg ervaren. Dit is iets waar iedereen zich voor wil inzetten.

Twijfel

De stip aan de horizon was gezet, maar de weg daar naartoe onbekend. Dit zorgde voor twijfel, spanning en vragen. Vragen die de medewerkers met elkaar mochten beantwoorden. Resultaat is dat het eigenaarschap van de verandering bij de teams lag. WILTgroeiers Daniël en Floor hebben het proces begeleid en de teams hun eigen keuzes laten maken.

Daniël van Hees

Bevlogen adviseur

06 45 38 38 46

daniel@wiltgroei.nl

Daniël van Hees

Hoe ziet de wereld eruit door een roze bril? Vraag het Daniël . Deze levensgenieter pur sang streeft altijd naar een perfecte, prettige sfeer. Zoals zijn kapsel is, is hij in de omgang: warm en losjes. Met zijn twee linkerhanden drinkt hij graag een drankje en met vrienden kijkt hij liever voetbal dan zichzelf in het zweet te werken. Daniël is een harde werker, die alles over heeft voor een tevreden klant. Want voor Daniël is liefdevol en met plezier werken het allerbelangrijkst. Hoe hij dat doet? Vraag het hem.

Floor Nobbe

Creatief veranderaar

06 20 38 75 47

Floor Nobbe

Floor heeft een bijzonder creatieve geest. Bewegingen zeggen meer dan duizend woorden. Daarom kijkt ze graag naar anderen; in het dagelijks leven en in het bijzonder in het dansen. Een ‘koffie pitstop’ bij Credible zit uiteraard op de route. En stiekem is Floor ook een echte nerd. Data omzetten in een prachtig dashboard maakt haar blij, behalve als ze af en toe vergeet om control S te drukken. Soms is ze namelijk een beetje chaotisch, daar kan ze zelf gelukkig hartelijk om lachen. Zin in een lekker dansje of een potje basketbal tussendoor? Dan ben je bij Floor aan het juiste adres.

Floor werkte tot eind 2019 bij WILTgroei en ging daarna haar eigen weg.