Direct contact? 06 21 10 31 65

Radboudumc

WILTleren

De Parkinson verpleegkundigen uit vijf ziekenhuizen in de regio (Bernhoven, CWZ, Pantein, Radboudumc, en Rijnstate) worden opgeleid als regiehouder in de Parkinson zorg. Deze regievoering houdt in dat de verpleegkundigen vijf rollen op zich nemen; als zorgcoördinator, coach, procesbewaker, vroegsignaleerder en informatiespecialist.

Deze rollen zijn in een eerder traject in co-creatie met patiënten vormgegeven. De verpleegkundigen zijn in hun dagelijkse werk niet (allemaal) afhankelijk van elkaar omdat ze (deels) in verschillende ziekenhuizen werken. Samen leren is daardoor des te belangrijker.

In dit traject bouwen we samen met de verpleegkundigen aan een leerprogramma. De verschillende perspectieven en inzichten van verschillende mensen uit verschillende omgevingen is potentieel een enorm krachtige bron voor innovatie en kwaliteit. Wij zien vooral het leren van elkaar in de groep en het leren van een expert in de groep als voornaamste leervormen. In dit traject faciliteert Daniël de intervisiebijeenkomsten en coacht hij de verpleegkundigen in ieders eigen leerproces.

Daniël van Hees

Bevlogen adviseur

06 45 38 38 46

daniel@wiltgroei.nl

Daniël van Hees

Hoe ziet de wereld eruit door een roze bril? Vraag het Daniël . Deze levensgenieter pur sang streeft altijd naar een perfecte, prettige sfeer. Zoals zijn kapsel is, is hij in de omgang: warm en losjes. Met zijn twee linkerhanden drinkt hij graag een drankje en met vrienden kijkt hij liever voetbal dan zichzelf in het zweet te werken. Daniël is een harde werker, die alles over heeft voor een tevreden klant. Want voor Daniël is liefdevol en met plezier werken het allerbelangrijkst. Hoe hij dat doet? Vraag het hem.

Whatsapp met ons
x