Direct contact? 06 38 31 54 96

Wiltgroei team

Het epicentrum. Hier werken we dagelijks samen aan onze opdrachten en het verwezenlijken van de WILTgroei ambitie: werk is voor iedereen een krachtige bron van zingeving en plezier.

Julien Salet

Ideale wereld

Julien Salet

Ideale wereld

06 54 39 86 06

julien@wiltgroei.nl

Julien Salet

Julien, de ongekroonde koning van de woordgrap, is altijd bezig met hoe dingen gaan; het proces. Strijkend met z’n handen door zijn blonde lokken stelt hij, soms wat ongemakkelijke, vragen die niemand verwacht en zet hij jouw proces op scherp. Overzicht creëren in chaos is voor hem een net zo’n rustgevende activiteit als het uitlaten van z’n trouwe viervoeter James. En met een politiek praatprogramma en een fijne bank, denkend aan de wereld van zijn dromen, beschrijf je zijn geliefde weekendroutine.

Ilja Stoot

Veranderen & Luisteren

Ilja Stoot

Veranderen & Luisteren

06 14 47 49 27

ilja@wiltgroei.nl

Ilja Stoot

Onze nachtegaal, danst en zingt door het leven. Haar vrolijke noot galmt door ons kantoor. Alleen zingen in het openbaar is niet aan haar besteed. Ze doet haar werk onverstoorbaar, alleen tussen twee en vier zou ze liever een uiltje knappen. Taal is zeg maar echt haar ding. Structuur en regelmaat kunnen heel goed samen gaan met grappen en grollen, dat bewijst Ilja keer op keer.

Tim de Witte

Zinvol veranderen

Tim de Witte

Zinvol veranderen

06 38 31 54 96

tim@wiltgroei.nl

Tim de Witte

Tim doorgrondt ingewikkelde vraagstukken net zo snel als hij een luier verwisselt. Een goudeerlijke papa met een groot hart. Zeker niet op z’n mondje gevallen en tamelijk eigenwijs. Maar dat komt altijd voort uit een kritische blik, oprechte leergierigheid en zijn strijd voor het best mogelijke resultaat. In razend tempo gaat Tim door pieken en dalen. Letterlijk, op zijn snelle wielrenfiets maar ook figuurlijk: waar hij doordeweeks als een doorgewinterde fitboy avocado’s naar binnen lepelt, duwt hij in het weekend net zo graag een flinke reep chocola naar binnen. In december draait het bij Tim alleen maar om pieken, als hij zielsgelukkig zijn kerstboom mag optuigen.

Floor Nobbe

Creatief veranderaar

Floor Nobbe

Creatief veranderaar

06 20 38 75 47

floor@wiltgroei.nl

Floor Nobbe

Floor is het creatieve brein van WILTgroei. “Maak het visueel!” zijn haar gevleugelde woorden. Daarom gaat ze regelmatig met de camera op pad, op zoek naar beelden die meer vertellen dan 1000 woorden. Een ‘koffie pitstop’ bij Credible zit uiteraard op de route. Stiekem is Floor ook een echte nerd. Data omzetten in een prachtig dashboard maakt haar blij, behalve als ze af en toe vergeet om control S te drukken. Soms is ze namelijk een beetje chaotisch, daar kan ze zelf gelukkig hartelijk om lachen. Zin in een lekker dansje of een potje basketbal tussendoor? Dan ben je bij Floor aan het juiste adres.

Merle Nordmann

Vrolijke noot

Merle Nordmann

Vrolijke noot

06 11 69 23 13

merle@wiltgroei.nl

Merle Nordmann

Met een ontembare vrolijkheid maakt Merle jouw begin van de dag een groot feest. Ze is een ware krachtpatser met roots in Osnabrück. Met dank aan haar veganistische levensstijl weet zij de zwaartekracht telkens een lesje te leren door gewichten met speels gemak de lucht in te slingeren. Merle identificeert moeiteloos taken en voert deze vervolgens vlekkeloos uit. Altijd op tijd en goedlachs, behalve als je aan haar oversized theemokken komt. Ondanks deze obsessie gaat een goeie kop koffie met havermelk er ook altijd wel in.

Daniël van Hees

Bevlogen adviseur

Daniël van Hees

Bevlogen adviseur

06 45 38 38 46

danielvh@wiltgroei.nl

Daniël van Hees

Hoe ziet de wereld eruit door een roze bril? Vraag het Daniel. Deze levensgenieter pur sang streeft altijd naar een perfecte, prettige sfeer. Zoals zijn kapsel is, is hij in de omgang: warm en losjes. Met zijn twee linkerhanden drinkt hij graag een drankje en met vrienden kijkt hij liever voetbal dan zichzelf in het zweet te werken. Daniel is een harde werker, die alles over heeft voor een tevreden klant. Want voor Daniel is liefdevol en met plezier werken het allerbelangrijkst. Hoe hij dat doet? Vraag het hem.

Wiltgroei netwerk

Een krachtig netwerk met uiteenlopende professionals. Samen werken aan opdrachten en leren van en met elkaar staat centraal.

Melle Notermans

Gesprekspartner

Melle Notermans

Gesprekspartner

06 81 13 71 44

melle@mellezev.nl

Melle Notermans

De rode draad in het werk wat ik doe en wil doen, is positieve impact hebben op de wereld. Jarenlang heb ik dat mogen doen door te werken voor de social enterprise YouBeDo.com, tegenwoordig doe ik dat door teams/organisaties te begeleiden in verandertrajecten, producten en processen te optimaliseren en door binnen projecten als aanjager te fungeren en deze te realiseren.

Siem Jans

Sociaal avonturier

Siem Jans

Sociaal avonturier

06 39 10 68 99

siemjans@gmail.com

Siem Jans

Door zijn charme ben je al snel geneigd Siem te volgen in zijn avonturen. Je krijgt door zijn goede hart en intenties nooit spijt van je beslissing.

  • Stichting Zooi
  • UCo (community van duurzame bedrijven die samen impact maken)
  • Abrona (innovatiemanager)

John van Merriënboer

Registermediator

John van Merriënboer

Registermediator

06 15 255 468

john@mediationmanagers.nl

John van Merriënboer

Conflict op de werkvloer kan grote gevolgen hebben, voor alle betrokkenen. MediationManagers helpt je samen de beste oplossing te vinden in de kortst mogelijke tijd. Zodat je sneller verder komt.

Het voorkomen, terugdringen en voortvarend oplossen van conflicten kan je veel positiefs opleveren en veel kosten besparen. Daar draagt MediationManagers aan bij. Via snelle, effectieve interventies bij zakelijk en arbeidsconflict, en door het versterken van conflictvaardigheid bij mens en organisatie.

www.mediationmanagers.nl

Nils Roemen

Waarmaken, Trainer & Experience designer

Nils Roemen

Waarmaken, Trainer & Experience designer

06 22 74 77 68

nils@nilsroemen.com

Nils Roemen

Als waarmaker en oprichter van Durftevragen weet Nils als geen ander hoe je bronnen zo met elkaar kunt verbinden dat zaken wel lukken. Hij begeleidde hier talloze projecten in en is een veel gevraagd spreker op het gebied van voor elkaar krijgen. Als Experience designer weet Nils hoe je mensen zo kunt betoveren dat ze mee gesleurd willen worden in avontuur. Dat is sterk spul als het bij jou werk hoort mensen in beweging te krijgen.

Etienne van Uden

Maatschappelijk projectleider

Etienne van Uden

Maatschappelijk projectleider

06 31 78 89 23

etienne@wiltgroei.nl

Etienne van Uden

Onze Brabantse WILTgroei’er. Naast projectleider staat hij met de voeten in de klei als maatschappelijk werker. Als je niet oppast eet Etienne je de kaas van het brood. Letterlijk. Deze Bourgondiër houdt namelijk van lekker en vooral veel eten. Regelmatig kookt hij uit zijn favoriete hamburgerboeken. Eentje vegetarisch (geheel maatschappelijk verantwoord) en eentje gewoon met heel veel vlees (voor de balans). Zelf laat Etienne zich niet de kaas van het brood vreten. Hij weet van aanpakken en doorzetten. Bovendien ontkomt niemand aan Etienne zijn leer- en nieuwsgierigheid. Mocht je ooit een telefoontje missen van Etienne? Geen probleem, je voicemail box bevat ongetwijfeld nieuwe berichten.

www.sterker.nl

Esther van Winkel

Grafisch ontwerper

Esther van Winkel

Grafisch ontwerper

06 26 25 61 90

esther@dewinkelvanwinkel.nl

Esther van Winkel

Haar werk is te herkennen aan opvallende ontwerpen en eigenzinnige concepten in een breed scala van opdrachtgevers. Zo ontwikkelt ze identiteiten en zet ideeën om in originele concrete ontwerpen.

Haar aanpak is persoonlijk. Ze hecht veel waarde aan een verdiepend introductiegesprek waarbij, door goed te luisteren en het stellen van de juiste vragen, de kern snel in zicht is. Inspiratie en energie haalt ze uit bevlogen opdrachtgevers, reizen en in vrije tijd hele weekenden in de keuken staan.

www.dewinkelvanwinkel.nl

Maaike Borsboom

Visueel faciliteerder

Maaike Borsboom

Visueel faciliteerder

06 31 96 65 17

aanblazer@gmail.com

Maaike Borsboom

“Maaike maakt niet alleen visueel wat in de hoofden van mensen leeft. Vanuit haar ervaring scherpt ze ook aan. Soms leidt dat in eerste instantie tot verwarring (we dachten het het helder was? ) maar uiteindelijk ga je slimmer weg dan je kwam.”

Geschreven door Tim op basis van ervaring met het visueel maken de visie van Sterker sociaal werk op leiderschap en het uitwerken van onze beelden van de training Voor elkaar krijgen.

www.aanblazer.nl

laat van je horen

Zie je jezelf hier al tussen staan? Of wil je meer weten over ons en wat samenwerken betekent? We vinden het leuk om kennis te maken. En doen dat steevast met een lekkere kop koffie of heerlijke bak verse gemberthee. Vul hieronder je gegevens in en je hoort van ons!

Of bel of mail direct:

06 38 31 54 96 | info@wiltgroei.nl

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.