Direct contact? 06 21 10 31 65

Wiltgroei team

Het epicentrum. Hier werken we dagelijks samen aan onze opdrachten en het verwezenlijken van de WILTgroei ambitie: werk is voor iedereen een krachtige bron van zingeving en plezier.

Floor van de Geijn

Ontdekkingsreiziger met charme

floor@wiltgroei.nl

Floor van de Geijn

Floor; de avontuurlijkste WILTgroeier binnen onze hut. Zoek je Floor dan kun je het best beginnen met zoeken in de buitenlucht. Daar vind je haar dan midden in de natuur, uitgerust met wéér een veel te dure gadget van de Bever voor haar groeiende verzameling. Als ze dan toch in Nederland is, dipt ze net als Wim Hof in de ijskoude Waal of volgt ze een lesje Yoga bij Bhalu om tot bezinning te komen. Met Floor is altijd wat te beleven. Met haar charisma en pragmatische insteek krijgt ze alles voor elkaar. Geef Floor een klus, knipper een keer met je ogen en binnen no-time staat het als een huis. Te herkennen aan een stevige fundering, veel licht en de voordeur wagenwijd open. Die open deur kan maar 1 ding betekenen: Floor is alweer de hort op. Alleen kiest ze er héél bewust voor om bij WILTgroei wel altijd weer terug te komen… Zo ook voor onze nieuwe vestiging: WILTgroei Utrecht. Als je met Floor in zee gaat, ga je op reis, verwonder je over mogelijkheden en ben je in een mum van tijd verkocht. Het is je gegund.

Eef Janssen

eef@wiltgroei.nl

Eef Janssen

Toen Eef haar scriptie schreef tijdens haar busreis naar de volgende bestemming in Peru, had ze nog geen idee dat haar grootste avontuur nog op haar stond te wachten in Nederland. Niet enkel op reis leeft Eef als een Digital Nomad maar ook in Nijmegen is zij met regelmaat zonder vast onderdak aan het huizenhoppen. Maakt niks uit voor onze Eef, want wat er ook gebeurd: Eef houdt haar hoofd koel. Wie op zoek is naar een kei in multitasken, een nuchtere energie en een frisse blik hoeft dus niet verder te zoeken want wij hebben haar in huis. Met kennis en kunde op het gebied van HR en culturele diversiteit brengt zij nieuwe inzichten bij iedere samenwerking.

 

Julien Salet

Ideale wereld

06 54 39 86 06

julien@wiltgroei.nl

Julien Salet

Julien, de ongekroonde koning van de woordgrap, is altijd bezig met hoe dingen gaan; het proces. Strijkend met z’n handen door zijn blonde lokken stelt hij, soms wat ongemakkelijke, vragen die niemand verwacht en zet hij jouw proces op scherp. Overzicht creëren in chaos is voor hem een net zo’n rustgevende activiteit als het uitlaten van z’n trouwe viervoeter James. En met een politiek praatprogramma en een fijne bank, denkend aan de wereld van zijn dromen, beschrijf je zijn geliefde weekendroutine.

Tess Janssen

Impactmaker

0626168819

tess@wiltgroei.nl

Tess Janssen

Dit is Tess! Een absolute wereldverbeteraar die met eigen-zin en lef haar projecten leidt. Zelfstandig en ondernemend weet ze altijd nieuwe, waardevolle initiatieven te ontplooien. Tess is makkelijk te begrijpen én moeilijk te doorgronden. Als kind droomde ze ervan om cliniclown te worden. Want zo is Tess: betrokken bij mensen en altijd actief op zoek naar kansen.

Jurian Beeftink

Passievolle therapeut

jurian@wiltgroei.nl

Jurian Beeftink

Lief en geïnteresseerd stelt Jur je allerlei diepe vragen, maar pas op: hij is niet bang om als een echte therapeut je op elk moment te voorzien van een uitgebreide analyse over je gedrag. Wel vooraf aangekondigd met een professionele: “Mag ik mijn analyse met je delen?” en inclusief de nodige nazorg.
Jup, volgens Jur is dan ook álles bespreekbaar. Deze visie neemt hij mee in zijn vrijwilligerswerk bij het Roze Huis, want belangrijk is dat iedereen zich welkom en geaccepteerd voelt en daar hoort open en eerlijk communiceren bij.
Wie nu denkt dat er met Jur alleen maar serieus te praten valt, heeft het zeker mis. Naast het maken van vele gevatte grapjes (gevolgd door een harde en ietwat duivelse lach) houdt Jur ook erg van dansen, naast wegkwijnen op een playlist vol melodramatische hitjes, kan hij zijn energie kwijt tijdens een avondje salsa of bij het losgaan in de Regenboog.

Ook interesse in een eerlijke analyse over jouw gedrag? Neem contact met hem op.

Siem Jans

Sociaal avonturier

06 39 10 68 99

siem@wiltgroei.nl

Siem Jans

Siem: chronisch verliefd op het leven. Onze netwerkende hipster, met een modieuze oorbel en goeie baard, kan ondernemen als de beste. Ondanks zijn warme persoonlijkheid heeft hij het altijd koud. Deze kou wordt versterkt door zijn misofonie (walging bij bepaalde geluiden), smakkende mensen laten hem rillen van woede. Met de trein en de step komt hij vanuit zijn woonvereniging op de Veluwe naar kantoor om daar samen met ons te werken aan een duurzamere wereld. Dat is niet het enige waar hij warm voor loopt, het verbinden van partijen maakt hem blij. Op een open en vrolijke manier weet hij mensen voor zich te winnen. WILTgroei is in ieder geval een winnaar met deze mooie man in ons midden.

Nienke Geijer

nienke@wiltgroei.nl

Nienke Geijer

Noem eens een gouden combinatie? Het is gedragsverandering & communicatie! Het rijmt en klinkt als muziek in de oren voor Nienke.

Ze is de kleinste van het stel, maar één ding is zeker: je ziet haar sprankelende persoonlijkheid niet boven het hoofd. Zo lief en ondeugend als ze is, Nienke staat er. Ze is in Nijmegen geboren, maar in haar Utrechtse stadsie werkt ze aan favoriete projecten op het gebied van onderzoek, gedrag en communicatie. Het liefst in verbinding met toffe klanten en doelgroepen. Haar nieuwsgierigheid fluistert dat ze ooit nog voor een carrière als documentairemaakster moet gaan.

Een ding is zeker: ze zal altijd haar hart volgen. Bel Nienke als je twijfelt, want voor haar geldt: bij twijfel toch doen!

Claire Coppens

Integere ontdekker

claire@wiltgroei.nl

Claire Coppens

Claire danst het liefst op haar fiets, met ogen dicht en handen los. Ze is reislustig en heeft bovengemiddeld veel kennis van brood. Ze weet ook heel goed wat ze wil en is bereid om daarvoor haar eigen geduld op de proef te stellen. Wil je weten hoe het werk van de toekomst eruit moet zien? Claire heeft daar wel ideeën bij. Integriteit moet in elk geval een prominente plek hebben binnen de organisatiecultuur. Het is haar missie om mensen zichzelf te laten zijn, o.a. binnen teams en organisaties, dit doet ze door haar visie ten toon te spreiden en met een grote lach op haar gezicht.
Wil je meer weten over haar visie? Vraag het haar, vindt ze leuk

Daniël van Hees

Bevlogen adviseur

06 45 38 38 46

daniel@wiltgroei.nl

Daniël van Hees

Hoe ziet de wereld eruit door een roze bril? Vraag het Daniël . Deze levensgenieter pur sang streeft altijd naar een perfecte, prettige sfeer. Zoals zijn kapsel is, is hij in de omgang: warm en losjes. Met zijn twee linkerhanden drinkt hij graag een drankje en met vrienden kijkt hij liever voetbal dan zichzelf in het zweet te werken. Daniël is een harde werker, die alles over heeft voor een tevreden klant. Want voor Daniël is liefdevol en met plezier werken het allerbelangrijkst. Hoe hij dat doet? Vraag het hem.

Steef van Lokven

steef@wiltgroei.nl

Steef van Lokven

Hier heb je onze eerste medewerker in Utrecht! Liever niet op de automatische piloot (want ze heeft vliegangst), zoekt Steef naar betekenis van mensen, relaties, teams & organisaties. Als extraverte luisteraar laadt ze op van gezelligheid én gaat ze goed op oneindige observaties. Ze verdiept zich in systemisch werk, komt nooit te laat en heeft aan één leven te kort als ze al haar ambities wil waarmaken. Kortom, zij is de persoon die je kan helpen een volgende stap te zetten in een richting die bij je past.

Wiltgroei netwerk

Een krachtig netwerk met uiteenlopende professionals. Samen werken aan opdrachten en leren van en met elkaar staat centraal.

Tim Schoonhoven

Agile coach & Human focussed designer

06 28 07 56 01

tim@timschoonhoven.nl

Tim Schoonhoven

Ik ga aan van 3 dingen: veranderen, samenwerken en serious gaming. Ik houd me bezig met de motivatie van mensen, de prestaties van teams en ik help organisaties om waarde te leveren voor de klant. Daar gaat het om. Ik sta voor transparantie, wendbaarheid, plezier en betrokkenheid.

www.timschoonhoven.nl

Nils Roemen

Waarmaken, Trainer & Experience designer

06 22 74 77 68

nils@nilsroemen.com

Nils Roemen

Als waarmaker en oprichter van Durftevragen weet Nils als geen ander hoe je bronnen zo met elkaar kunt verbinden dat zaken wel lukken. Hij begeleidde hier talloze projecten in en is een veel gevraagd spreker op het gebied van voor elkaar krijgen. Als Experience designer weet Nils hoe je mensen zo kunt betoveren dat ze mee gesleurd willen worden in avontuur. Dat is sterk spul als het bij jou werk hoort mensen in beweging te krijgen.

Melle Notermans

Gesprekspartner

06 81 13 71 44

melle@mellezev.nl

Melle Notermans

De rode draad in het werk wat ik doe en wil doen, is positieve impact hebben op de wereld. Jarenlang heb ik dat mogen doen door te werken voor de social enterprise YouBeDo.com, tegenwoordig doe ik dat door teams/organisaties te begeleiden in verandertrajecten, producten en processen te optimaliseren en door binnen projecten als aanjager te fungeren en deze te realiseren.

Maaike Borsboom

Visueel faciliteerder

06 31 96 65 17

aanblazer@gmail.com

Maaike Borsboom

“Maaike maakt niet alleen visueel wat in de hoofden van mensen leeft. Vanuit haar ervaring scherpt ze ook aan. Soms leidt dat in eerste instantie tot verwarring (we dachten het het helder was? ) maar uiteindelijk ga je slimmer weg dan je kwam.”

Geschreven door Tim op basis van ervaring met het visueel maken de visie van Sterker sociaal werk op leiderschap en het uitwerken van onze beelden van de training Voor elkaar krijgen.

www.aanblazer.nl

Yvonne Doff

Creatieve tekstschrijver

yvonne@thewritingwoman.nl

Yvonne Doff

Verbinding, vertrouwen en creativiteit, daar word ik blij van in mijn werk. Als optimistische enthousiasteling kleur ik graag net iets buiten de lijntjes, maar ga niet over je grenzen. Ik kom met creatieve oplossingen en denk graag met je mee. Als sparringpartner, redacteur en/of schrijver.

Tim de Witte

Veranderaar

06 38 31 54 96

tim@wiltgroei.nl

Tim de Witte

Tim doorgrondt ingewikkelde vraagstukken net zo snel als hij een luier verwisselt. Een goudeerlijke papa met een groot hart. Zeker niet op z’n mondje gevallen en tamelijk eigenwijs. Maar dat komt altijd voort uit een kritische blik, oprechte leergierigheid en zijn strijd voor het best mogelijke resultaat.

De laatste jaren heeft Tim zijn kunde op het gebied van verandering flink ontwikkeld. Door boeken te lezen, mentoren in te schakelen en opleidingsdagen te volgen heeft hij inmiddels een eigen verhaal over hoe verandering teweeg gebracht kan worden.

Neem vooral contact met hem op als je onderbuik, aangaande verandering in jouw organisatie, signalen afgeeft die je met je hoofd niet begrijpt.

Esther van Winkel

Grafisch ontwerper

06 26 25 61 90

esther@dewinkelvanwinkel.nl

Esther van Winkel

Haar werk is te herkennen aan opvallende ontwerpen en eigenzinnige concepten in een breed scala van opdrachtgevers. Zo ontwikkelt ze identiteiten en zet ideeën om in originele concrete ontwerpen.

Haar aanpak is persoonlijk. Ze hecht veel waarde aan een verdiepend introductiegesprek waarbij, door goed te luisteren en het stellen van de juiste vragen, de kern snel in zicht is. Inspiratie en energie haalt ze uit bevlogen opdrachtgevers, reizen en in vrije tijd hele weekenden in de keuken staan.

www.dewinkelvanwinkel.nl

Jackelien Barelds

Met aandacht in beweging

jackelien@wiltgroei.nl

Jackelien Barelds

Jackelien a.k.a. Sjak voorziet ons team van een flinke dosis kwaliteit en ervaring op het gebied van veranderkunde en procesbegeleiding. Je leert haar kennen als aards, oprecht en nieuwsgierig. Jackelien heeft een paar jaar vertoeft in Vancouver. Het Canadese natuurschoon is zeer aan deze avonturier besteed. Ontdekken en experimenteren staat voor haar centraal. Hierbij is altijd aandacht voor hoofd, hart en hand. Om te denken, voelen en doen!

Wist je trouwens dat Jackelien altijd zin heeft in chocolade pepernoten? Als ze weer in de schappen liggen is ze er als de kippen bij. En voor je het weet ligt haar winkelwagen vol met een enorme voorraad. Als de lente aanbreekt en je hebt zin in deze lekkernijen, dan weet je vanaf nu waar je moet zijn.

Jackelien wordt heel gelukkig van teamontwikkelingstrajecten of plekken waar ze ontdekkings- en vernieuwingstochten in gang mag zetten. Het begeleiden van verandervraagstukken en het coachen van ‘veranderaars’ in een organisatie zijn opdrachten naar haar hart.

Gino van Altena

Data specialist

06 23 1602 51

gino@kpisolutions.nl

Gino van Altena

Maakt data inzichtelijk, begrijpelijk en nuttig. Met als doel constante verbetering en resultaatgerichtheid.

www.kpisolutions.nl

John van Merriënboer

Registermediator

06 15 255 468

john@mediationmanagers.nl

John van Merriënboer

Conflict op de werkvloer kan grote gevolgen hebben, voor alle betrokkenen. MediationManagers helpt je samen de beste oplossing te vinden in de kortst mogelijke tijd. Zodat je sneller verder komt.

Het voorkomen, terugdringen en voortvarend oplossen van conflicten kan je veel positiefs opleveren en veel kosten besparen. Daar draagt MediationManagers aan bij. Via snelle, effectieve interventies bij zakelijk en arbeidsconflict, en door het versterken van conflictvaardigheid bij mens en organisatie.

www.mediationmanagers.nl

Bahaa Aldeen Dabbagh

Vrijheidsstrijder

bahaa@wiltgroei.nl

Bahaa Aldeen Dabbagh

Bahaa hoeft eigenlijk niet voorgesteld te worden want deze goedlachse jongen kent heel Nijmegen al. Te weinig mensen op je feestje? Bel Bahaa. Met ongekende passie pakt hij alle kansen die op zijn pad komen. Soms ietwat impulsief, maar altijd uit oprechte interesse en leergierigheid en zolang er maar koffie is. Waar zijn hart écht sneller van gaat kloppen is het creëren van gelijke kansen voor iedereen, en met name voor nieuwkomers in Nederland. Bahaa is een echt sociaal knuffeldier die niet terugdeinst voor een uitdaging en warm wordt voor en van liefde. Wat niet warm is zijn zijn uien, die bewaart hij in de koelkast. Waarom? Vraag het hem zelf!

laat van je horen

Zie je jezelf hier al tussen staan? Of wil je meer weten over ons en wat samenwerken betekent? We vinden het leuk om kennis te maken met jou. En doen dat steevast met een lekkere kop koffie of heerlijke bak verse gemberthee. Vul hieronder je gegevens in en je hoort van ons!

Of bel of mail direct:

06 21 10 31 65| info@wiltgroei.nl

 

Whatsapp met ons
x