Direct contact? 06 38 31 54 96

Wiltgroei team

Het epicentrum. Hier werken we dagelijks samen aan onze opdrachten en het verwezenlijken van de WILTgroei ambitie: werk is voor iedereen een krachtige bron van zingeving en plezier.

Tim de Witte

Zinvol veranderen

Tim de Witte

Zinvol veranderen

06 38 31 54 96

tim@wiltgroei.nl

Tim de Witte

Tim doorgrondt ingewikkelde vraagstukken net zo snel als hij een luier verwisselt. Een goudeerlijke papa met een groot hart. Zeker niet op z’n mondje gevallen en tamelijk eigenwijs. Maar dat komt altijd voort uit een kritische blik, oprechte leergierigheid en zijn strijd voor het best mogelijke resultaat. In razend tempo gaat Tim door pieken en dalen. Letterlijk, op zijn snelle wielrenfiets maar ook figuurlijk: waar hij doordeweeks als een doorgewinterde fitboy avocado’s naar binnen lepelt, duwt hij in het weekend net zo graag een flinke reep chocola naar binnen. In december draait het bij Tim alleen maar om pieken, als hij zielsgelukkig zijn kerstboom mag optuigen.

Julien Salet

Ideale wereld

Julien Salet

Ideale wereld

06 54 39 86 06

julien@wiltgroei.nl

Julien Salet

Julien, de ongekroonde koning van de woordgrap, is altijd bezig met hoe dingen gaan; het proces. Strijkend met z’n handen door zijn blonde lokken stelt hij, soms wat ongemakkelijke, vragen die niemand verwacht en zet hij jouw proces op scherp. Overzicht creëren in chaos is voor hem een net zo’n rustgevende activiteit als het uitlaten van z’n trouwe viervoeter James. En met een politiek praatprogramma en een fijne bank, denkend aan de wereld van zijn dromen, beschrijf je zijn geliefde weekendroutine.

Tess Janssen

Impactmaker

Tess Janssen

Impactmaker

06 44 12 80 32

tess@wiltgroei.nl

Tess Janssen

Dit is Tess! Een absolute wereldverbeteraar die met eigen-zin en lef haar projecten leidt. Zelfstandig en ondernemend weet ze altijd nieuwe, waardevolle initiatieven te ontplooien. Tess is makkelijk te begrijpen én moeilijk te doorgronden. Als kind droomde ze ervan om cliniclown te worden. Want zo is Tess: betrokken bij mensen en altijd actief op zoek naar kansen. Zo zag ze ook een kans om elke dag ontbijt op bed te hebben. Gewoon vast klaarzetten de avond ervoor, op je nachtkastje. Dan kan je daarna gelijk aan de dag beginnen, of nog even doorslapen.

Claire Coppens

De integere doorzetter

Claire Coppens

De integere doorzetter

06 81 21 41 72

claire@wiltgroei.nl

Claire Coppens

Claire danst het liefst op haar fiets, met ogen dicht en handen los. Ze is reislustig en heeft bovengemiddeld veel kennis van brood. Ze weet ook heel goed wat ze wil en is bereid om daarvoor haar eigen geduld op de proef te stellen. Wil je weten hoe het werk van de toekomst eruit moet zien? Claire heeft daar wel ideeën bij. Integriteit moet in elk geval een prominente plek hebben binnen de organisatiecultuur. Het is haar missie om mensen zichzelf te laten zijn binnen teams en organisaties, dit doet ze door haar visie ten toon te spreiden en processen beter te maken. Dat doet ze met een grote lach op haar gezicht. Wil je meer weten over haar visie? Vraag het haar, vindt ze leuk.

Franka Witlox

Organisatorische puzzelaar

Franka Witlox

Organisatorische puzzelaar

06 57 66 56 44

franka@wiltgroei.nl

Franka Witlox

Dit gezellige lachebekje met een goede dosis energie weet overal een feestje van te maken. Tijdens haar eerste dag bij WILTgroei bleef ze al meteen als langste plakken bij de borrel. Maar wie denkt dat Franka daardoor haar koppie niet bij het werk kan houden, heeft het mis. Door het afronden van haar master Organisatieontwerp te combineren met het werken bij WILTgroei laat ze zien dat ze van aanpakken weet. Geen windvlaag houdt haar tegen. Letterlijk: ze heeft namelijk óók nog een baan als windsurfinstructrice.
Wil je ergens naar toe binnen je organisatie, maar je weet niet hoe? Zeg één keer haar naam en ze staat met haar nieuwsgierige blik klaar om moeilijke hulpvragen en constructen uit te pluizen en tot een passend plan van aanpak komen. Daar wordt Franka nóg enthousiaster van dan dat ze van nature al is. Recht voor d´r raap, en toch altijd vriendelijk, komt ze met haar scherpe vragen tot de kern.
En oja, wil je weten hoe je de beste onderkinselfies kan maken? Vraag het haar! Ze deelt met liefde uitgebreid en in geur en kleur al haar tips.

Bahaa Aldeen Dabbagh

Vrijheidsstrijder

Bahaa Aldeen Dabbagh

Vrijheidsstrijder

06 57 61 41 67

bahaa@wiltgroei.nl

Bahaa Aldeen Dabbagh

Bahaa hoeft eigenlijk niet voorgesteld te worden want deze goedlachse jongen kent heel Nijmegen al. Te weinig mensen op je feestje? Bel Bahaa. Met ongekende passie pakt hij alle kansen die op zijn pad komen. Soms ietwat impulsief, maar altijd uit oprechte interesse en leergierigheid en zolang er maar koffie is. Waar zijn hart écht sneller van gaat kloppen is het creëren van gelijke kansen voor iedereen, en met name voor nieuwkomers in Nederland. Bahaa is een echt sociaal knuffeldier die niet terugdeinst voor een uitdaging en warm wordt voor en van liefde. Wat niet warm is zijn zijn uien, die bewaart hij in de koelkast. Waarom? Vraag het hem zelf!

Daniël van Hees

Bevlogen adviseur

Daniël van Hees

Bevlogen adviseur

06 45 38 38 46

daniel@wiltgroei.nl

Daniël van Hees

Hoe ziet de wereld eruit door een roze bril? Vraag het Daniël . Deze levensgenieter pur sang streeft altijd naar een perfecte, prettige sfeer. Zoals zijn kapsel is, is hij in de omgang: warm en losjes. Met zijn twee linkerhanden drinkt hij graag een drankje en met vrienden kijkt hij liever voetbal dan zichzelf in het zweet te werken. Daniël is een harde werker, die alles over heeft voor een tevreden klant. Want voor Daniël is liefdevol en met plezier werken het allerbelangrijkst. Hoe hij dat doet? Vraag het hem.

Siem Jans

Sociaal avonturier

Siem Jans

Sociaal avonturier

06 39 10 68 99

siem@wiltgroei.nl

Siem Jans

Siem: chronisch verliefd op het leven. Onze netwerkende hipster, met een modieuze oorbel en goeie baard, kan ondernemen als de beste. Ondanks zijn warme persoonlijkheid heeft hij het altijd koud. Deze kou wordt versterkt door zijn misofonie (walging bij bepaalde geluiden), smakkende mensen laten hem rillen van woede. Met de trein en de step komt hij vanuit zijn woonvereniging op de Veluwe naar kantoor om daar samen met ons te werken aan een duurzamere wereld. Dat is niet het enige waar hij warm voor loopt, het verbinden van partijen maakt hem blij. Op een open en vrolijke manier weet hij mensen voor zich te winnen. WILTgroei is in ieder geval een winnaar met deze mooie man in ons midden.

Ilja Stoot

Veranderen & Luisteren

Ilja Stoot

Veranderen & Luisteren

06 14 47 49 27

ilja@wiltgroei.nl

Ilja Stoot

Onze nachtegaal, danst en zingt door het leven. Haar vrolijke noot galmt door ons kantoor. Alleen zingen in het openbaar is niet aan haar besteed. Ze doet haar werk onverstoorbaar, alleen tussen twee en vier zou ze liever een uiltje knappen. Taal is zeg maar echt haar ding. Structuur en regelmaat kunnen heel goed samen gaan met grappen en grollen, dat bewijst Ilja keer op keer.

Laury Achten

Dromer die doet

Laury Achten

Dromer die doet

06 38 54 96 25

laury@wiltgroei.nl

Laury Achten

Grote kans dat bij Laury eerst haar neuspiercing opvalt. Als geen ander combineert dit lachebekje haar vrolijke, zachte voorkomen met een fascinerend stoer randje. Ze vraagt je het hemd van het lijf en laat zich de kaas niet van het brood eten. En dat met een rust in haar stem waar menig podcast presentator u tegen zegt. Er staat altijd een bed klaar voor logees. Denk wel twee keer na voor je een ontbijtje neemt. Ze gaat nogal losjes om met de kaneel. ‘Dat past overal bij,’ aldus de ruimdenkende Laury. Met haar daadkracht en pro activiteit loost ze je door ieder traject. En met haar passie voor sociale initiatieven heeft ze hier haar draai gevonden.

Merle Nordmann

Vrolijke noot

Merle Nordmann

Vrolijke noot

06 11 69 23 13

merle@wiltgroei.nl

Merle Nordmann

Met een ontembare vrolijkheid maakt Merle jouw begin van de dag een groot feest. Ze is een ware krachtpatser met roots in Osnabrück. Met dank aan haar veganistische levensstijl weet zij de zwaartekracht telkens een lesje te leren door gewichten met speels gemak de lucht in te slingeren. Merle identificeert moeiteloos taken en voert deze vervolgens vlekkeloos uit. Altijd op tijd en goedlachs, behalve als je aan haar oversized theemokken komt. Ondanks deze obsessie gaat een goeie kop koffie met havermelk er ook altijd wel in.

Wiltgroei netwerk

Een krachtig netwerk met uiteenlopende professionals. Samen werken aan opdrachten en leren van en met elkaar staat centraal.

Esther van Winkel

Grafisch ontwerper

Esther van Winkel

Grafisch ontwerper

06 26 25 61 90

esther@dewinkelvanwinkel.nl

Esther van Winkel

Haar werk is te herkennen aan opvallende ontwerpen en eigenzinnige concepten in een breed scala van opdrachtgevers. Zo ontwikkelt ze identiteiten en zet ideeën om in originele concrete ontwerpen.

Haar aanpak is persoonlijk. Ze hecht veel waarde aan een verdiepend introductiegesprek waarbij, door goed te luisteren en het stellen van de juiste vragen, de kern snel in zicht is. Inspiratie en energie haalt ze uit bevlogen opdrachtgevers, reizen en in vrije tijd hele weekenden in de keuken staan.

www.dewinkelvanwinkel.nl

Melle Notermans

Gesprekspartner

Melle Notermans

Gesprekspartner

06 81 13 71 44

melle@mellezev.nl

Melle Notermans

De rode draad in het werk wat ik doe en wil doen, is positieve impact hebben op de wereld. Jarenlang heb ik dat mogen doen door te werken voor de social enterprise YouBeDo.com, tegenwoordig doe ik dat door teams/organisaties te begeleiden in verandertrajecten, producten en processen te optimaliseren en door binnen projecten als aanjager te fungeren en deze te realiseren.

Nils Roemen

Waarmaken, Trainer & Experience designer

Nils Roemen

Waarmaken, Trainer & Experience designer

06 22 74 77 68

nils@nilsroemen.com

Nils Roemen

Als waarmaker en oprichter van Durftevragen weet Nils als geen ander hoe je bronnen zo met elkaar kunt verbinden dat zaken wel lukken. Hij begeleidde hier talloze projecten in en is een veel gevraagd spreker op het gebied van voor elkaar krijgen. Als Experience designer weet Nils hoe je mensen zo kunt betoveren dat ze mee gesleurd willen worden in avontuur. Dat is sterk spul als het bij jou werk hoort mensen in beweging te krijgen.

Maaike Borsboom

Visueel faciliteerder

Maaike Borsboom

Visueel faciliteerder

06 31 96 65 17

aanblazer@gmail.com

Maaike Borsboom

“Maaike maakt niet alleen visueel wat in de hoofden van mensen leeft. Vanuit haar ervaring scherpt ze ook aan. Soms leidt dat in eerste instantie tot verwarring (we dachten het het helder was? ) maar uiteindelijk ga je slimmer weg dan je kwam.”

Geschreven door Tim op basis van ervaring met het visueel maken de visie van Sterker sociaal werk op leiderschap en het uitwerken van onze beelden van de training Voor elkaar krijgen.

www.aanblazer.nl

John van Merriënboer

Registermediator

John van Merriënboer

Registermediator

06 15 255 468

john@mediationmanagers.nl

John van Merriënboer

Conflict op de werkvloer kan grote gevolgen hebben, voor alle betrokkenen. MediationManagers helpt je samen de beste oplossing te vinden in de kortst mogelijke tijd. Zodat je sneller verder komt.

Het voorkomen, terugdringen en voortvarend oplossen van conflicten kan je veel positiefs opleveren en veel kosten besparen. Daar draagt MediationManagers aan bij. Via snelle, effectieve interventies bij zakelijk en arbeidsconflict, en door het versterken van conflictvaardigheid bij mens en organisatie.

www.mediationmanagers.nl

laat van je horen

Zie je jezelf hier al tussen staan? Of wil je meer weten over ons en wat samenwerken betekent? We vinden het leuk om kennis te maken met jou. En doen dat steevast met een lekkere kop koffie of heerlijke bak verse gemberthee. Vul hieronder je gegevens in en je hoort van ons!

Of bel of mail direct:

06 38 31 54 96 | info@wiltgroei.nl

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

 

Whatsapp met ons
x