Direct contact? 06 38 31 54 96

Wiltgroei team

Het epicentrum. Hier werken we dagelijks samen aan onze opdrachten en het verwezenlijken van de WILTgroei ambitie: werk is voor iedereen een krachtige bron van zingeving en plezier.

Julien Salet

Ideale wereld

Julien Salet

Ideale wereld

06 54 39 86 06

julien@wiltgroei.nl

Julien Salet

Julien, de ongekroonde koning van de woordgrap, is altijd bezig met hoe dingen gaan; het proces. Strijkend met z’n handen door zijn blonde lokken stelt hij, soms wat ongemakkelijke, vragen die niemand verwacht en zet hij jouw proces op scherp. Overzicht creëren in chaos is voor hem een net zo’n rustgevende activiteit als het uitlaten van z’n trouwe viervoeter James. En met een politiek praatprogramma en een fijne bank, denkend aan de wereld van zijn dromen, beschrijf je zijn geliefde weekendroutine.

Claire Coppens

Integere ontdekker

Claire Coppens

Integere ontdekker

claire@wiltgroei.nl

Claire Coppens

Claire danst het liefst op haar fiets, met ogen dicht en handen los. Ze is reislustig en heeft bovengemiddeld veel kennis van brood. Ze weet ook heel goed wat ze wil en is bereid om daarvoor haar eigen geduld op de proef te stellen. Wil je weten hoe het werk van de toekomst eruit moet zien? Claire heeft daar wel ideeën bij. Integriteit moet in elk geval een prominente plek hebben binnen de organisatiecultuur. Het is haar missie om mensen zichzelf te laten zijn, o.a. binnen teams en organisaties, dit doet ze door haar visie ten toon te spreiden en met een grote lach op haar gezicht.
Wil je meer weten over haar visie? Vraag het haar, vindt ze leuk

Siem Jans

Sociaal avonturier

Siem Jans

Sociaal avonturier

06 39 10 68 99

siem@wiltgroei.nl

Siem Jans

Siem: chronisch verliefd op het leven. Onze netwerkende hipster, met een modieuze oorbel en goeie baard, kan ondernemen als de beste. Ondanks zijn warme persoonlijkheid heeft hij het altijd koud. Deze kou wordt versterkt door zijn misofonie (walging bij bepaalde geluiden), smakkende mensen laten hem rillen van woede. Met de trein en de step komt hij vanuit zijn woonvereniging op de Veluwe naar kantoor om daar samen met ons te werken aan een duurzamere wereld. Dat is niet het enige waar hij warm voor loopt, het verbinden van partijen maakt hem blij. Op een open en vrolijke manier weet hij mensen voor zich te winnen. WILTgroei is in ieder geval een winnaar met deze mooie man in ons midden.

Laury Achten

Dromer die doet

Laury Achten

Dromer die doet

laury@wiltgroei.nl

Laury Achten

Grote kans dat bij Laury eerst haar neuspiercing opvalt. Als geen ander combineert dit lachebekje haar vrolijke, zachte voorkomen met een fascinerend stoer randje. Ze vraagt je het hemd van het lijf en laat zich de kaas niet van het brood eten. En dat met een rust in haar stem waar menig podcast presentator u tegen zegt. Er staat altijd een bed klaar voor logees. Denk wel twee keer na voor je een ontbijtje neemt. Ze gaat nogal losjes om met de kaneel. ‘Dat past overal bij,’ aldus de ruimdenkende Laury. Met haar daadkracht en pro activiteit loost ze je door ieder traject. En met haar passie voor sociale initiatieven heeft ze hier haar draai gevonden.

Merle Nordmann

Vrolijke noot

Merle Nordmann

Vrolijke noot

merle@wiltgroei.nl

Merle Nordmann

Met een ontembare vrolijkheid maakt Merle jouw begin van de dag een groot feest. Ze is een ware krachtpatser met roots in Osnabrück. Met dank aan haar veganistische levensstijl weet zij de zwaartekracht telkens een lesje te leren door gewichten met speels gemak de lucht in te slingeren. Merle identificeert moeiteloos taken en voert deze vervolgens vlekkeloos uit. Altijd op tijd en goedlachs, behalve als je aan haar oversized theemokken komt. Ondanks deze obsessie gaat een goeie kop koffie met havermelk er ook altijd wel in.

Hanna van Loon

Gestructureerde duizendpoot

Hanna van Loon

Gestructureerde duizendpoot

Hanna van Loon

Als om 08.00 het licht brandt in onze hut dan weet je voldoende: Hanna is er. Met een ijzersterke focus zet ze de ene na de andere planning of infographic in elkaar; de klanken van de Golden Oldies op de achtergrond. Negeer het voetje dat uit de maat meetikt. Hanna loopt de gaten wel voor je dicht. Want lopen doet ze graag. Als organisator freak nooit in 7 sloten tegelijk, maar als hardloopster wel 7 heuvels op en af. Deze vrolijke meid brengt een fijne energie. Zit het een dag niet mee dan brengt excessief online shoppen haar er zo weer bovenop. Geen stress, ze koopt het nooit. Het winkelmandje kiepert ze altijd weer leeg, waarna ze haar geluk beproeft in een tweedehands winkel. Precies zoals dat bij een down-to-earth hippie hoort.

Jurian Beeftink

Passievolle therapeut

Jurian Beeftink

Passievolle therapeut

Jurian Beeftink

Lief en geïnteresseerd stelt Jur je allerlei diepe vragen, maar pas op: hij is niet bang om als een echte therapeut je op elk moment te voorzien van een uitgebreide analyse over je gedrag. Wel vooraf aangekondigd met een professionele: “Mag ik mijn analyse met je delen?” en inclusief de nodige nazorg.
Jup, volgens Jur is dan ook álles bespreekbaar. Deze visie neemt hij mee in zijn vrijwilligerswerk bij het Roze Huis, want belangrijk is dat iedereen zich welkom en geaccepteerd voelt en daar hoort open en eerlijk communiceren bij.
Wie nu denkt dat er met Jur alleen maar serieus te praten valt, heeft het zeker mis. Naast het maken van vele gevatte grapjes (gevolgd door een harde en ietwat duivelse lach) houdt Jur ook erg van dansen, naast wegkwijnen op een playlist vol melodramatische hitjes, kan hij zijn energie kwijt tijdens een avondje salsa of bij het losgaan in de Regenboog.

Ook interesse in een eerlijke analyse over jouw gedrag? Neem contact met hem op.

Carlijn Hendrikx

Kameleon in beweging

Carlijn Hendrikx

Kameleon in beweging

carlijn@wiltgroei.nl

Carlijn Hendrikx

Carlijn ontmoeten is als thuiskomen. Je voelt de rust die door haar lijf stroomt en de warmte van haar persoonlijkheid. Zoek haar op als je beweging wilt creëren, want werken met verandering binnen teams en/of organisaties, daar wordt ze blij van. Net als het werken met ouders en kinderen, waar zij als psychomotorisch therapeut een stevige ervaring in heeft. Leven is bewegen. En daarin stimuleert ze dan ook niet alleen de ander. WILTgroei is voor haar weer een nieuwe ontdekking en verdieping in haarzelf. En ook daarbuiten laat ze haar energie stromen: beachvolleybal, improvisatie dans, yoga, noem het maar op!

Tim de Witte

Veranderaar

Tim de Witte

Veranderaar

06 38 31 54 96

tim@wiltgroei.nl

Tim de Witte

Tim doorgrondt ingewikkelde vraagstukken net zo snel als hij een luier verwisselt. Een goudeerlijke papa met een groot hart. Zeker niet op z’n mondje gevallen en tamelijk eigenwijs. Maar dat komt altijd voort uit een kritische blik, oprechte leergierigheid en zijn strijd voor het best mogelijke resultaat.

De laatste jaren heeft Tim zijn kunde op het gebied van verandering flink ontwikkeld. Door boeken te lezen, mentoren in te schakelen en opleidingsdagen te volgen heeft hij inmiddels een eigen verhaal over hoe verandering op de wiltgroei manier teweeg gebracht kan worden.

Neem vooral contact met hem op als je onderbuik, aangaande verandering jouw organisatie, signalen afgeeft die je met je hoofd niet begrijpt.

Tess Janssen

Impactmaker

Tess Janssen

Impactmaker

06 44 12 80 32

tess@wiltgroei.nl

Tess Janssen

Dit is Tess! Een absolute wereldverbeteraar die met eigen-zin en lef haar projecten leidt. Zelfstandig en ondernemend weet ze altijd nieuwe, waardevolle initiatieven te ontplooien. Tess is makkelijk te begrijpen én moeilijk te doorgronden. Als kind droomde ze ervan om cliniclown te worden. Want zo is Tess: betrokken bij mensen en altijd actief op zoek naar kansen. Zo zag ze ook een kans om elke dag ontbijt op bed te hebben. Gewoon vast klaarzetten de avond ervoor, op je nachtkastje. Dan kan je daarna gelijk aan de dag beginnen, of nog even doorslapen.

Daniël van Hees

Bevlogen adviseur

Daniël van Hees

Bevlogen adviseur

06 45 38 38 46

daniel@wiltgroei.nl

Daniël van Hees

Hoe ziet de wereld eruit door een roze bril? Vraag het Daniël . Deze levensgenieter pur sang streeft altijd naar een perfecte, prettige sfeer. Zoals zijn kapsel is, is hij in de omgang: warm en losjes. Met zijn twee linkerhanden drinkt hij graag een drankje en met vrienden kijkt hij liever voetbal dan zichzelf in het zweet te werken. Daniël is een harde werker, die alles over heeft voor een tevreden klant. Want voor Daniël is liefdevol en met plezier werken het allerbelangrijkst. Hoe hij dat doet? Vraag het hem.

Bahaa Aldeen Dabbagh

Vrijheidsstrijder

Bahaa Aldeen Dabbagh

Vrijheidsstrijder

bahaa@wiltgroei.nl

Bahaa Aldeen Dabbagh

Bahaa hoeft eigenlijk niet voorgesteld te worden want deze goedlachse jongen kent heel Nijmegen al. Te weinig mensen op je feestje? Bel Bahaa. Met ongekende passie pakt hij alle kansen die op zijn pad komen. Soms ietwat impulsief, maar altijd uit oprechte interesse en leergierigheid en zolang er maar koffie is. Waar zijn hart écht sneller van gaat kloppen is het creëren van gelijke kansen voor iedereen, en met name voor nieuwkomers in Nederland. Bahaa is een echt sociaal knuffeldier die niet terugdeinst voor een uitdaging en warm wordt voor en van liefde. Wat niet warm is zijn zijn uien, die bewaart hij in de koelkast. Waarom? Vraag het hem zelf!

Ilja Stoot

Veranderen & Luisteren

Ilja Stoot

Veranderen & Luisteren

ilja@wiltgroei.nl

Ilja Stoot

Onze nachtegaal, danst en zingt door het leven. Haar vrolijke noot galmt door ons kantoor. Alleen zingen in het openbaar is niet aan haar besteed. Ze doet haar werk onverstoorbaar, alleen tussen twee en vier zou ze liever een uiltje knappen. Taal is zeg maar echt haar ding. Structuur en regelmaat kunnen heel goed samen gaan met grappen en grollen, dat bewijst Ilja keer op keer.

Wiltgroei netwerk

Een krachtig netwerk met uiteenlopende professionals. Samen werken aan opdrachten en leren van en met elkaar staat centraal.

Anke Merkx

Groei vanuit verbinding

Anke Merkx

Groei vanuit verbinding

06 23 66 92 45

anke@wiltgroei.nl

Anke Merkx

Anke bij WILTgroei, dat was voorbestemd. WILTgroei heeft er een ambitieuze en attente professional bij. Leuk om te weten is dat Anke zich naast haar projectenwerk ontwikkelt tot psychodynamisch therapeut. Voor een goed gesprek met een kop thee moet je dan ook bij haar zijn: ons betrokken en luisterend oor. Kijk in het dagelijks leven trouwens wel een beetje uit met wat je zegt en doet. Het staat namelijk direct in haar fotografische geheugen gegrift. Ankes huis is alsof je de Sound of Music inloopt. Met haar gezin vormt ze een ware Von Trapp familie 2.0. Dat ze een vakvrouw in projectmanagement is, kan haar man beamen. Met sterk onderbouwde argumenten wordt de boodschappentaak als vanzelfsprekend naar hem gedelegeerd. Behalve als ze de bloemkool uit haar eigen moestuin kan halen. Die plukt ze met liefde zelf.

Jackelien Barelds

Met aandacht in beweging

Jackelien Barelds

Met aandacht in beweging

jackelien@wiltgroei.nl

Jackelien Barelds

Jackelien a.k.a. Sjak voorziet ons team van een flinke dosis kwaliteit en ervaring op het gebied van veranderkunde en procesbegeleiding. Je leert haar kennen als aards, oprecht en nieuwsgierig. Jackelien heeft een paar jaar vertoeft in Vancouver. Het Canadese natuurschoon is zeer aan deze avonturier besteed. Ontdekken en experimenteren staat voor haar centraal. Hierbij is altijd aandacht voor hoofd, hart en hand. Om te denken, voelen en doen!

Wist je trouwens dat Jackelien altijd zin heeft in chocolade pepernoten? Als ze weer in de schappen liggen is ze er als de kippen bij. En voor je het weet ligt haar winkelwagen vol met een enorme voorraad. Als de lente aanbreekt en je hebt zin in deze lekkernijen, dan weet je vanaf nu waar je moet zijn.

Jackelien wordt heel gelukkig van teamontwikkelingstrajecten of plekken waar ze ontdekkings- en vernieuwingstochten in gang mag zetten. Het begeleiden van verandervraagstukken en het coachen van ‘veranderaars’ in een organisatie zijn opdrachten naar haar hart.

Esther van Winkel

Grafisch ontwerper

Esther van Winkel

Grafisch ontwerper

06 26 25 61 90

esther@dewinkelvanwinkel.nl

Esther van Winkel

Haar werk is te herkennen aan opvallende ontwerpen en eigenzinnige concepten in een breed scala van opdrachtgevers. Zo ontwikkelt ze identiteiten en zet ideeën om in originele concrete ontwerpen.

Haar aanpak is persoonlijk. Ze hecht veel waarde aan een verdiepend introductiegesprek waarbij, door goed te luisteren en het stellen van de juiste vragen, de kern snel in zicht is. Inspiratie en energie haalt ze uit bevlogen opdrachtgevers, reizen en in vrije tijd hele weekenden in de keuken staan.

www.dewinkelvanwinkel.nl

Maaike Borsboom

Visueel faciliteerder

Maaike Borsboom

Visueel faciliteerder

06 31 96 65 17

aanblazer@gmail.com

Maaike Borsboom

“Maaike maakt niet alleen visueel wat in de hoofden van mensen leeft. Vanuit haar ervaring scherpt ze ook aan. Soms leidt dat in eerste instantie tot verwarring (we dachten het het helder was? ) maar uiteindelijk ga je slimmer weg dan je kwam.”

Geschreven door Tim op basis van ervaring met het visueel maken de visie van Sterker sociaal werk op leiderschap en het uitwerken van onze beelden van de training Voor elkaar krijgen.

www.aanblazer.nl

Melle Notermans

Gesprekspartner

Melle Notermans

Gesprekspartner

06 81 13 71 44

melle@mellezev.nl

Melle Notermans

De rode draad in het werk wat ik doe en wil doen, is positieve impact hebben op de wereld. Jarenlang heb ik dat mogen doen door te werken voor de social enterprise YouBeDo.com, tegenwoordig doe ik dat door teams/organisaties te begeleiden in verandertrajecten, producten en processen te optimaliseren en door binnen projecten als aanjager te fungeren en deze te realiseren.

Basten Simmelink

Stedenbouwkundig en Grafisch Vormgever

John van Merriënboer

Registermediator

John van Merriënboer

Registermediator

06 15 255 468

john@mediationmanagers.nl

John van Merriënboer

Conflict op de werkvloer kan grote gevolgen hebben, voor alle betrokkenen. MediationManagers helpt je samen de beste oplossing te vinden in de kortst mogelijke tijd. Zodat je sneller verder komt.

Het voorkomen, terugdringen en voortvarend oplossen van conflicten kan je veel positiefs opleveren en veel kosten besparen. Daar draagt MediationManagers aan bij. Via snelle, effectieve interventies bij zakelijk en arbeidsconflict, en door het versterken van conflictvaardigheid bij mens en organisatie.

www.mediationmanagers.nl

Yvonne Doff

Creatieve tekstschrijver

Yvonne Doff

Creatieve tekstschrijver

yvonne@thewritingwoman.nl

Yvonne Doff

Verbinding, vertrouwen en creativiteit, daar word ik blij van in mijn werk. Als optimistische enthousiasteling kleur ik graag net iets buiten de lijntjes, maar ga niet over je grenzen. Ik kom met creatieve oplossingen en denk graag met je mee. Als sparringpartner, redacteur en/of schrijver.

Nils Roemen

Waarmaken, Trainer & Experience designer

Nils Roemen

Waarmaken, Trainer & Experience designer

06 22 74 77 68

nils@nilsroemen.com

Nils Roemen

Als waarmaker en oprichter van Durftevragen weet Nils als geen ander hoe je bronnen zo met elkaar kunt verbinden dat zaken wel lukken. Hij begeleidde hier talloze projecten in en is een veel gevraagd spreker op het gebied van voor elkaar krijgen. Als Experience designer weet Nils hoe je mensen zo kunt betoveren dat ze mee gesleurd willen worden in avontuur. Dat is sterk spul als het bij jou werk hoort mensen in beweging te krijgen.
laat van je horen

Zie je jezelf hier al tussen staan? Of wil je meer weten over ons en wat samenwerken betekent? We vinden het leuk om kennis te maken met jou. En doen dat steevast met een lekkere kop koffie of heerlijke bak verse gemberthee. Vul hieronder je gegevens in en je hoort van ons!

Of bel of mail direct:

06 38 31 54 96 | info@wiltgroei.nl

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

 

Whatsapp met ons
x