Direct contact? 06 38 31 54 96

Wiltgroei team

Het epicentrum. Hier werken we dagelijks samen aan onze opdrachten en het verwezenlijken van de WILTgroei ambitie: werk is voor iedereen een krachtige bron van zingeving en plezier.

Ilja Stoot

Veranderen & Luisteren

Ilja Stoot

Veranderen & Luisteren

06 14 47 49 27

ilja@wiltgroei.nl

Ilja Stoot

Onze nachtegaal, danst en zingt door het leven. Haar vrolijke noot galmt door ons kantoor. Alleen zingen in het openbaar is niet aan haar besteed. Ze doet haar werk onverstoorbaar, alleen tussen twee en vier zou ze liever een uiltje knappen. Taal is zeg maar echt haar ding. Structuur en regelmaat kunnen heel goed samen gaan met grappen en grollen, dat bewijst Ilja keer op keer.

Daniël van Hees

Bevlogen adviseur

Daniël van Hees

Bevlogen adviseur

06 45 38 38 46

daniel@wiltgroei.nl

Daniël van Hees

Hoe ziet de wereld eruit door een roze bril? Vraag het Daniël . Deze levensgenieter pur sang streeft altijd naar een perfecte, prettige sfeer. Zoals zijn kapsel is, is hij in de omgang: warm en losjes. Met zijn twee linkerhanden drinkt hij graag een drankje en met vrienden kijkt hij liever voetbal dan zichzelf in het zweet te werken. Daniël is een harde werker, die alles over heeft voor een tevreden klant. Want voor Daniël is liefdevol en met plezier werken het allerbelangrijkst. Hoe hij dat doet? Vraag het hem.

Tim de Witte

Zinvol veranderen

Tim de Witte

Zinvol veranderen

06 38 31 54 96

tim@wiltgroei.nl

Tim de Witte

Tim doorgrondt ingewikkelde vraagstukken net zo snel als hij een luier verwisselt. Een goudeerlijke papa met een groot hart. Zeker niet op z’n mondje gevallen en tamelijk eigenwijs. Maar dat komt altijd voort uit een kritische blik, oprechte leergierigheid en zijn strijd voor het best mogelijke resultaat. In razend tempo gaat Tim door pieken en dalen. Letterlijk, op zijn snelle wielrenfiets maar ook figuurlijk: waar hij doordeweeks als een doorgewinterde fitboy avocado’s naar binnen lepelt, duwt hij in het weekend net zo graag een flinke reep chocola naar binnen. In december draait het bij Tim alleen maar om pieken, als hij zielsgelukkig zijn kerstboom mag optuigen.

Harmke Geverinck

Lerend leven

Harmke Geverinck

Lerend leven

06 36 28 85 22

harmke@wiltgroei.nl

Harmke Geverinck

Met haar prachtige bos krullen springt Harmke in haar vrije tijd het liefst rond op festivals, waar deze extraverte en grappige dame graag nieuwe mensen ontmoet. Wij zijn maar wat blij dat deze zon aanbiddende ginger hier haar studiecarrière afsluit, want aan een gezonde dosis lef en ambitie heeft Harmke geen gebrek. Deze jonge ondernemer heeft namelijk samen met haar compagnon een eigen Atelier gestart, gericht op leer- en ontwikkelvraagstukken. In dit drukke bestaan heeft ze haar eigen manier gevonden om op te laden: met de deur dicht en de la open. Daar waar haar rijke verzameling aan diverse soorten pindakaaspotten verborgen ligt. Ja Harmke is ietwat mysterieus, dat kan niet ontkend worden. Tijd om deze creatieve enthousiasteling te ontmoeten!

Merle Nordmann

Vrolijke noot

Merle Nordmann

Vrolijke noot

06 11 69 23 13

merle@wiltgroei.nl

Merle Nordmann

Met een ontembare vrolijkheid maakt Merle jouw begin van de dag een groot feest. Ze is een ware krachtpatser met roots in Osnabrück. Met dank aan haar veganistische levensstijl weet zij de zwaartekracht telkens een lesje te leren door gewichten met speels gemak de lucht in te slingeren. Merle identificeert moeiteloos taken en voert deze vervolgens vlekkeloos uit. Altijd op tijd en goedlachs, behalve als je aan haar oversized theemokken komt. Ondanks deze obsessie gaat een goeie kop koffie met havermelk er ook altijd wel in.

Anke Merkx

Groei vanuit verbinding

Anke Merkx

Groei vanuit verbinding

06 23 66 92 45

anke@wiltgroei.nl

Anke Merkx

Anke bij WILTgroei, dat was voorbestemd. WILTgroei heeft er een ambitieuze en attente professional bij. Leuk om te weten is dat Anke zich naast haar projectenwerk ontwikkelt tot psychodynamisch therapeut. Voor een goed gesprek met een kop thee moet je dan ook bij haar zijn: ons betrokken en luisterend oor. Kijk in het dagelijks leven trouwens wel een beetje uit met wat je zegt en doet. Het staat namelijk direct in haar fotografische geheugen gegrift. Ankes huis is alsof je de Sound of Music inloopt. Met haar gezin vormt ze een ware Von Trapp familie 2.0. Dat ze een vakvrouw in projectmanagement is, kan haar man beamen. Met sterk onderbouwde argumenten wordt de boodschappentaak als vanzelfsprekend naar hem gedelegeerd. Behalve als ze de bloemkool uit haar eigen moestuin kan halen. Die plukt ze met liefde zelf.

Meilin Schaap

Sturend op bedoeling

Meilin Schaap

Sturend op bedoeling

06 20 63 08 04

meilin@wiltgroei.nl

Meilin Schaap

Meilin beweegt zich moeiteloos door de soms chaotische omgeving die WILTgroei is. Ze heeft weliswaar geen carrièrepad uitgestippeld maar weet in het moment altijd precies wat ze wil. Dit komt ongetwijfeld door haar talent voor organiseren en genieten van het leven. Meilin is overigens ook iemand die graag in zeven sloten (lees; bijbaantjes) tegelijk loopt. Waar menigeen gillend gek zou worden doet ze dit zonder problemen. En aldoor blijft ze vrolijk en vriendelijk lachen. Hoe ze dat doet? Vroeg naar bed, meal preppen en stretchen in de ochtend. Per slot van rekening is Meilin tweehandig en heeft ze een artikel in een toonaangevend wetenschappelijk tijdschrift gepubliceerd. We zijn trots, dat mag voor zich spreken, dat we de professionele ontwikkeling van Meilin binnen WILTgroei mogen aanschouwen!

Julien Salet

Ideale wereld

Julien Salet

Ideale wereld

06 54 39 86 06

julien@wiltgroei.nl

Julien Salet

Julien, de ongekroonde koning van de woordgrap, is altijd bezig met hoe dingen gaan; het proces. Strijkend met z’n handen door zijn blonde lokken stelt hij, soms wat ongemakkelijke, vragen die niemand verwacht en zet hij jouw proces op scherp. Overzicht creëren in chaos is voor hem een net zo’n rustgevende activiteit als het uitlaten van z’n trouwe viervoeter James. En met een politiek praatprogramma en een fijne bank, denkend aan de wereld van zijn dromen, beschrijf je zijn geliefde weekendroutine.

Siem Jans

Sociaal avonturier

Siem Jans

Sociaal avonturier

06 39 10 68 99

siem@wiltgroei.nl

Siem Jans

Siem: chronisch verliefd op het leven. Onze netwerkende hipster, met een modieuze oorbel en goeie baard, kan ondernemen als de beste. Ondanks zijn warme persoonlijkheid heeft hij het altijd koud. Deze kou wordt versterkt door zijn misofonie (walging bij bepaalde geluiden), smakkende mensen laten hem rillen van woede. Met de trein en de step komt hij vanuit zijn woonvereniging op de Veluwe naar kantoor om daar samen met ons te werken aan een duurzamere wereld. Dat is niet het enige waar hij warm voor loopt, het verbinden van partijen maakt hem blij. Op een open en vrolijke manier weet hij mensen voor zich te winnen. WILTgroei is in ieder geval een winnaar met deze mooie man in ons midden.

Wiltgroei netwerk

Een krachtig netwerk met uiteenlopende professionals. Samen werken aan opdrachten en leren van en met elkaar staat centraal.

John van Merriënboer

Registermediator

John van Merriënboer

Registermediator

06 15 255 468

john@mediationmanagers.nl

John van Merriënboer

Conflict op de werkvloer kan grote gevolgen hebben, voor alle betrokkenen. MediationManagers helpt je samen de beste oplossing te vinden in de kortst mogelijke tijd. Zodat je sneller verder komt.

Het voorkomen, terugdringen en voortvarend oplossen van conflicten kan je veel positiefs opleveren en veel kosten besparen. Daar draagt MediationManagers aan bij. Via snelle, effectieve interventies bij zakelijk en arbeidsconflict, en door het versterken van conflictvaardigheid bij mens en organisatie.

www.mediationmanagers.nl

Esther van Winkel

Grafisch ontwerper

Esther van Winkel

Grafisch ontwerper

06 26 25 61 90

esther@dewinkelvanwinkel.nl

Esther van Winkel

Haar werk is te herkennen aan opvallende ontwerpen en eigenzinnige concepten in een breed scala van opdrachtgevers. Zo ontwikkelt ze identiteiten en zet ideeën om in originele concrete ontwerpen.

Haar aanpak is persoonlijk. Ze hecht veel waarde aan een verdiepend introductiegesprek waarbij, door goed te luisteren en het stellen van de juiste vragen, de kern snel in zicht is. Inspiratie en energie haalt ze uit bevlogen opdrachtgevers, reizen en in vrije tijd hele weekenden in de keuken staan.

www.dewinkelvanwinkel.nl

Melle Notermans

Gesprekspartner

Melle Notermans

Gesprekspartner

06 81 13 71 44

melle@mellezev.nl

Melle Notermans

De rode draad in het werk wat ik doe en wil doen, is positieve impact hebben op de wereld. Jarenlang heb ik dat mogen doen door te werken voor de social enterprise YouBeDo.com, tegenwoordig doe ik dat door teams/organisaties te begeleiden in verandertrajecten, producten en processen te optimaliseren en door binnen projecten als aanjager te fungeren en deze te realiseren.

Etienne van Uden

Beleidsmedewerker Sociaal Werk

Etienne van Uden

Beleidsmedewerker Sociaal Werk

06 31 78 89 23

e.vanuden@sterker.nl

Etienne van Uden

We hebben een paar maanden mogen genieten Etienne als collega. Maar zijn roots dichtbij de mensen om wie het gaat kon hij geen vaarwel zeggen. Etienne is sindsdien voor ons een anker in de praktijk. Met de nodige kleerscheuren als sociaal werker maakt hij zich nu hard voor de kwaliteitsontwikkeling van zijn collega’s. Wij kunnen altijd bij hem terecht als we verdwaald raken in aannames en van-buitenaf-denken.

www.sterker.nl

Nils Roemen

Waarmaken, Trainer & Experience designer

Nils Roemen

Waarmaken, Trainer & Experience designer

06 22 74 77 68

nils@nilsroemen.com

Nils Roemen

Als waarmaker en oprichter van Durftevragen weet Nils als geen ander hoe je bronnen zo met elkaar kunt verbinden dat zaken wel lukken. Hij begeleidde hier talloze projecten in en is een veel gevraagd spreker op het gebied van voor elkaar krijgen. Als Experience designer weet Nils hoe je mensen zo kunt betoveren dat ze mee gesleurd willen worden in avontuur. Dat is sterk spul als het bij jou werk hoort mensen in beweging te krijgen.

Maaike Borsboom

Visueel faciliteerder

Maaike Borsboom

Visueel faciliteerder

06 31 96 65 17

aanblazer@gmail.com

Maaike Borsboom

“Maaike maakt niet alleen visueel wat in de hoofden van mensen leeft. Vanuit haar ervaring scherpt ze ook aan. Soms leidt dat in eerste instantie tot verwarring (we dachten het het helder was? ) maar uiteindelijk ga je slimmer weg dan je kwam.”

Geschreven door Tim op basis van ervaring met het visueel maken de visie van Sterker sociaal werk op leiderschap en het uitwerken van onze beelden van de training Voor elkaar krijgen.

www.aanblazer.nl

Floor Nobbe

Creatief veranderaar

Floor Nobbe

Creatief veranderaar

06 20 38 75 47

Floor Nobbe

Floor heeft een bijzonder creatieve geest. Bewegingen zeggen meer dan duizend woorden. Daarom kijkt ze graag naar anderen; in het dagelijks leven en in het bijzonder in het dansen. Een ‘koffie pitstop’ bij Credible zit uiteraard op de route. En stiekem is Floor ook een echte nerd. Data omzetten in een prachtig dashboard maakt haar blij, behalve als ze af en toe vergeet om control S te drukken. Soms is ze namelijk een beetje chaotisch, daar kan ze zelf gelukkig hartelijk om lachen. Zin in een lekker dansje of een potje basketbal tussendoor? Dan ben je bij Floor aan het juiste adres.

Floor werkte tot eind 2019 bij WILTgroei en ging daarna haar eigen weg.

laat van je horen

Zie je jezelf hier al tussen staan? Of wil je meer weten over ons en wat samenwerken betekent? We vinden het leuk om kennis te maken. En doen dat steevast met een lekkere kop koffie of heerlijke bak verse gemberthee. Vul hieronder je gegevens in en je hoort van ons!

Of bel of mail direct:

06 38 31 54 96 | info@wiltgroei.nl

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.